Tai priklauso nuo to, kokį junginį maišote ir kokios koncentracijos bus jūsų galutinis produktas...
Pavyzdžiui, testosterono Enanthate 250mg/ml...
Ko jums reikės......
-testosterono Enanthate milteliai
-nešiklio aliejaus (aš naudoju mct aliejų), daug kas naudoja vynuogių sėklų aliejų. Man patinka mct, nes jis yra plonesnis.
-benzilo alkoholio (kad tirpalas būtų šiek tiek sterilus)
-benzilo benzoatas (tirpiklis milteliams suskaidyti)
-įkaitinta plokštė su magnetine maišykle
-autoklavas (aš naudoju steroklavą)
-filtras su 22 mikronų PVDf filtru
-vakuuminis siurblys, kad galėtumėte paleisti butelio filtrą.
-stiklinė produktui maišyti ant kaitlentės (aš naudoju 500 ml).
-10 ml buteliukai su kamšteliais ir kamštelių užspaudėju.
-svarstyklės, kad viską pasverti.
Jei gaminu 100 ml testosterono enantato, kurio koncentracija 250 mg/ml, ingredientus sumaišysiu taip..
* pirmiausia įpilčiau 61,25 ml mct aliejaus į ąsotį, pastatytą ant kaitvietės, su įjungta magnetine maišykle... Aš turiu įjungtą kaitvietę, bet labai žemai, palaipsniui ją didinu, tikslas - sumaišyti kuo mažiau kaitinant, nes per didelis karštis gali sugadinti jūsų įrangą.
* tada įpilkite 18 ml benzilo benzoato (18 %) į jau maišomą mct aliejų.
* tada įpilkite 2 ml benzilo alkoholio (2 %)
* po minutės maišymo įpilkite 25 g testosterono enantato miltelių, leiskite jiems susimaišyti ir labai palaipsniui didinkite temperatūrą, jei įmanoma, stenkitės neviršyti 130 °F... Aš tiesiog lėtai didinu temperatūrą, kol produktas ištirpsta... (galite naudoti tirpiklius, pvz., etilo oelatą)
* kai gatavas produktas bus gerai išmaišytas, galite leisti jam šiek tiek atvėsti, tada paleisti jį per filtrą... produktas, kuris praeina pro filtrą, yra tinkamas išpilstyti į butelius... Aš naudoju 10 ml pipetę ir supilu paruoštą produktą į butelius, kuriuos ištraukiau iš steroklavo, o išdžiūvusius butelius užsuku benzilo alkoholyje mirkytais kamščiais... Jei norite būti itin sterilūs, galite naudoti laminarinio srauto dėžutę, kad viskas būtų itin švaru (niekada nebus visiškai sterilu). Bet kokiu atveju užkimškite 10 ml buteliukus su gatavu produktu, užsukite dangtelius ir užspauskite juos... Wallah
Skaitydami šį tekstą tikrai suprantate, kad aš toli gražu nesu profesionalas, neišmanau chemijos, yra daugybė skirtingų būdų, proporcijų ir įvairių dalykų, kuriuos galite naudoti, bet aš tai darau taip.
Norėdami sudėti formules, galite naudoti paprastą aas skaičiuoklę, pvz.
steroidhomebrew.com
Taip pat ieškau įvairių formulių skirtinguose clearnet forumuose... daug informacijos apie skirtingų junginių maišymą skirtingomis koncentracijomis... tiesiog reikia šiek tiek ieškoti ir skaityti...