Madre
PR manager
- Reaction score
- 143
Ei, vaikinai. Čia noriu pakalbėti apie išskirtines televizijos laidas ir filmus, kurie padarė jums asmeninę įtaką.
akimirkas, kurios padėjo jums pasiekti tam tikrą sėkmę arba, priešingai, padėjo išvengti rimtų problemų.
Net ir po dvidešimties metų man ypač įsiminė serialo "The Wire" siužetas, kai policininkai galėjo pasiklausyti gatvės narkotikų prekeivių telefonų, paskatinęs juos ilgainiui pereiti prie peidžerių. Tuo metu tai man padarė tokį įspūdį, kad su bičiuliu nusprendėme patys įsigyti pagerius, kuriais nebuvo lengva naudotis. Spėju, kad aplinkiniai į mus žiūrėjo kaip į idiotus. Dabar suprantu, kad 2005 m. naudodamiesi pageriais sulaukėme kur kas daugiau aplinkinių dėmesio nei tuo atveju, jei būtume naudojęsi vienkartiniais telefonais. Tačiau tuo metu manėme, kad esame labai protingi.
Šiais laikais žmonės neprisimena pagerių, o dauguma apie juos net nėra girdėję. Šiiiiiiiit
Nuo to laiko praėjo daug laiko, bet aš vis dar atsimenu, kaip policininkai pasiklausydavo negrų pokalbių,
ir tas žinias visada saugau savo galvoje.
ir tas žinias visada saugau savo galvoje.
Taip pat man didelį įspūdį paliko filmo " Scarface" istorija, kur Tonis Montana iš bebaimio nusikaltėlio tapo beprotiškai ligotu bastūnu, o pagrindinė priežastis buvo jo paties produktas - kokainas. Kokainas nepavertė jo bepročiu, jis tik atskleidė ir išryškino tikrąją jo prigimtį. Daugelis iš mūsų savyje turime kažką, ko neturėtume išleisti į laisvę, ir mūsų labui geriausia tai suvaldyti. Kokainas sugriovė Tonį ir aš visada prisiminsiu: Nevartokite savo produkto, tai, kad sunaikins jus iš vidaus.
Geras prekiautojas niekada nenaudoja savo prekės.
Ar prisimenate kokių nors epizodų, kurie jums sukėlė rimtų minčių?