Kaip naudoti susintetintą amfetamino bazę?

impactsocial

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Sveiki atvykę. Remdamasis forume pateikta informacija nusipirkau apie 100 gramų amfetamino neturinčios bazės (balto pyrago), tačiau nežinau, kaip ją naudoti. Ar turėčiau paimti iš nosies ir paversti ją tablete? kiek miligramų turėčiau vartoti? kaip turėčiau gauti? Koks yra vartojimo būdas?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Amfetamino laisvoji bazė yra skaidrus arba gelsvas aliejingas skystis, jokiu būdu ne baltas pyragas

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Sveiki,

Dar svarbiau, kodėl nusipirkote medžiagą, apie kurią neturite jokio supratimo, kas tai yra ir kaip ją naudoti?

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Galbūt tai nėra laisvoji bazė... tikriausiai tai druska, o tai paaiškintų, kodėl ji nekvepia ir iš esmės neturi jokio kvapo.... Jei tai būtų laisvoji bazė, ji turėtų juokingą kvapą.

jei tai druskos, paprastai apie 20 mg vienu metu... toks yra adderalas... ir didžiausia terapinė dozė yra 20 mg 3 kartus per dieną... gal iki 30 mg 3 kartus per dieną. Bet jūs nenorite to daryti tiesiai iš vartų..... Aš iš pradžių vartojau 60mg, o po to 40mg pagal poreikį... tai tik mano reikalas, nežinau, ką darė kiti. Tačiau aš to nedariau kasdien ir esu susipažinęs su jo poveikiu... bet kokiu atveju.... jei būčiau tavo vietoje, ištirpinčiau vieną gramą 1000 ml arba litre vandens. Tokiu santykiu, jei suvartojate 20 mililitrų, suvartojate 20 mg, nesvarbu, kokia tai būtų druska. Pradėkite gerti po 10 ml ir pažiūrėkite, ką tai jums duos. gal net po 5 ml. Iš esmės nusipirkote 5000 20 mg dozių... iš esmės 4,5 metų po 60 mg per dieną.

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
292
Prieš pateikdamas išsamų atsakymą, parašykite, iš kurio forumo skyriaus gavote informaciją?
Tai yra taškas, nuo kurio pradėsime samprotavimus.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Greitoji pasta (sulfatas) Jungtinėje Karalystėje vadinama "baze". Turėtumėte išlyginti pyragą ir leisti jam išdžiūti. "Drėgmė" yra sintezės metu likęs tirpiklis. Tada su juo galite daryti ką tik norite - šniaukšti, nuryti ir t. t., išskyrus rūkymą.

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
292

41Dxflatline

Jūs esate teisus. Bet vis dėlto verta nurodyti autoriaus nuomonę, kad nebūtų padaryta klaida :)

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Kai kurie kvaili klausimai labai keistoki.

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Šnairuokite pirštu, bet ne į machą, jei darysite į machą, gausite malonų garsą ausyse.