- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
Pagrindinis bet kurio sukčiaus tikslas - gauti jūsų pinigus apeinant BB Escrow paslaugą. Atminkite, kad sukčiai yra labai išradingi ir randa milijonus priežasčių, kad įtikintų jus praleisti "Escrow".
Labai dažnai sukčiai naudoja šiuos argumentus:
1. Bitkoinų kursas mane gąsdina, tegul pusė jūsų mokėjimo man tiesiogiai, o kita pusė - per Escrow.
2. Aš nedirbu per escrow, mane ten apgavo. Nepatariu ir jums.
3. Kasdien sudarau sandorių už dešimtis tūkstančių dolerių. Aš nesiruošiu susigundyti jūsų 100 dolerių sąlyginio deponavimo suma. Arba užsisakykite be sąlyginio deponavimo, arba net nešvaistykite mano laiko.
4. Pažiūrėkite į mano atsiliepimus, man nėra jokios prasmės jus apgaudinėti. Aš esu sąžiningas žmogus čia!
Papildykite savo galimybes komentarų skiltyje, gerbiami forumo nariai.
Labai dažnai sukčiai naudoja šiuos argumentus:
1. Bitkoinų kursas mane gąsdina, tegul pusė jūsų mokėjimo man tiesiogiai, o kita pusė - per Escrow.
2. Aš nedirbu per escrow, mane ten apgavo. Nepatariu ir jums.
3. Kasdien sudarau sandorių už dešimtis tūkstančių dolerių. Aš nesiruošiu susigundyti jūsų 100 dolerių sąlyginio deponavimo suma. Arba užsisakykite be sąlyginio deponavimo, arba net nešvaistykite mano laiko.
4. Pažiūrėkite į mano atsiliepimus, man nėra jokios prasmės jus apgaudinėti. Aš esu sąžiningas žmogus čia!
Papildykite savo galimybes komentarų skiltyje, gerbiami forumo nariai.
Last edited by a moderator: