Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 Sep 10, 2024 #1 Turiu 2 skirtingas amfetamino partijas viena stipresnė kita silpnesnė ar galiu jas sumaišyti į vieną ir kaip nesugadinti?
Turiu 2 skirtingas amfetamino partijas viena stipresnė kita silpnesnė ar galiu jas sumaišyti į vieną ir kaip nesugadinti?
J Jimmyjohn48 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 6, 2024 Messages 33 Reaction score 6 Points 8 10 Sep #2 Ištirpinti distiliuotame vandenyje ir išgarinti atgal būtų labai geras būdas Upvote 0 Downvote
Nmakc Buying through escrow New seller Language 🇺🇸 Joined Sep 9, 2024 Messages 31 Reaction score 14 Points 8 10 Sep #3 Atsiprašau, kad trukdau, bet kadangi esu naujokas, ar norėtumėte paaiškinti geriau, o jei tai nėra problema, ar galėčiau jums parašyti pm, jei turite laiko, kad gautumėte žingsnius, kaip tai padaryti, aš labai dėkoju, ačiū jums. Upvote 0 Downvote
Atsiprašau, kad trukdau, bet kadangi esu naujokas, ar norėtumėte paaiškinti geriau, o jei tai nėra problema, ar galėčiau jums parašyti pm, jei turite laiko, kad gautumėte žingsnius, kaip tai padaryti, aš labai dėkoju, ačiū jums.