- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Gerai jos buvo, nes aš nuėjau per visas šias žinias, bet aš esu čia ir įsitikinti, kad aš turiu išsamią recie[t correct s atgal į dieną aš dabled į kai kurių dalykų gamybos ir vienas, kad aš išmokau gerai buvo meth aš išmokau anhidris amonia dope raudona ad juoda ir kitų šalto virėjas vienas, kad aš ketinau tiesiog pabandyti už paprastą veidą confence ne eiti į prekiautojo ir gauti nieko tiesiog rūpintis savo įpročių ir kad tai, bet im įstrigo dėl detais.
1 uncija NitroMethane GaI
2 apyniai Nr. 9 gun blueing 7 uncijos
3 suvirinimo strypai oranžiniai antgaliai nichole
4 ? manau, kad yra aktyvuota charchole, bet nesu tikras
5 sandariai užklijuokite dangtį, virkite 12 valandų ant aukštos temperatūros, tada leiskite 12 valandų atvėsti.
Kai baigsite, bus du sluoksniai, vienas iš jų - viršutinis sluoksnis, kuriame yra visas metamfetaminas, kurį reikia nupjauti iš apačios, apatinį sluoksnį išmeskite ir įsitikinkite, kad jo nepateko į jūsų kristalą.
1 uncija NitroMethane GaI
2 apyniai Nr. 9 gun blueing 7 uncijos
3 suvirinimo strypai oranžiniai antgaliai nichole
4 ? manau, kad yra aktyvuota charchole, bet nesu tikras
5 sandariai užklijuokite dangtį, virkite 12 valandų ant aukštos temperatūros, tada leiskite 12 valandų atvėsti.
Kai baigsite, bus du sluoksniai, vienas iš jų - viršutinis sluoksnis, kuriame yra visas metamfetaminas, kurį reikia nupjauti iš apačios, apatinį sluoksnį išmeskite ir įsitikinkite, kad jo nepateko į jūsų kristalą.