Mano mielas drauge, visiškai suprantu jūsų nusiteikimą, tačiau, jei galima, iš visos širdies siūlau pabandyti suprasti ir pagrindus, o tada dėl kiekvieno su vaistais susijusio dokumento prašau informuoti save apie preparavimo procese vykstančius reiškinius. "Youtube" yra gera pradžia, ji taip pat nukreipė mane teisingu keliu kartu su Vogelio praktine organine chemija (tai didelis .pdf failas, neišsigąskite, jis jus daug ko išmokys), pradėkite nuo bendrųjų (neorganinių) pagrindinių sąvokų supratimo, tada pereikite prie esminių laboratorinių metodų (rekristalizacijos, distiliacijos, rūgštinės ir bazinės ekstrakcijos ir, žinoma, pačios sintezės ir kitų gryninimo metodų - vakuuminio filtravimo, druskinimo, tirpiklių, reagentų ir t. t.), tada turėsite susidoroti su molekulinių struktūrų rašymu ir nomenklatūra (jų įvardijimu). Alprazolamas yra stiprus, ir net jei yra gana naujas karštas jo paprastos sintezės metodas iš gaunamų pirmtakų (2-amino-5-chloro-benzofenonas + 2-bromo-propionil-chloridas + hidrazinas + tirpikliai ir įranga), rekomenduoju pradėti nuo praktinių eksperimentų prieš pradedant dirbti su pavojingomis cheminėmis medžiagomis ir pirmiausia pasigaminti diazepamo (nes jis yra mažiau stiprus ir atsitiktinio perdozavimo rizika yra dešimt kartų mažesnė), taip pat nereikia naudoti hidrazino, kuris yra gana sprogus. Pradėkite nuo paprastų dalykų, tokių kaip fluoresceinas, ir pereikite prie amfetamino, sintetindami savo 2-fenil-nitropropeną, o kodėl ne nitroetaną (tai gali būti demotyvuojančiai varginantis dalykas, bet mes visi tai suprantame), šiaip ar taip, svetainėje bitchute.com yra vartotojas, vardu ChemPlayer... žiūrėkite jo vaizdo įrašus ir mokykitės praktikos iš jo, o kaip Pihkalo žodyną naudokite Vogelio knygą, kuri turėtų būti jūsų biblija mokytis bent jau tol, kol pradėsite matyti ir suprasti dėsningumus ir ką reiškia kiekvienas žingsnis (Saša atliko puikų darbą paaiškindamas kiekvieną atliekamų žingsnių priežastį). Dieve, sėkmės ir geros kloties!
P.S. Žinau, kad raminamieji vaistai yra jūsų tikslas, ir aš nuoširdžiai tikiuosi, kad praturtėti yra ne jūsų planas, bet padidinti savo vertę kaip asmenį, kad būtumėte vertas Prometėjo palikuonis, GHB yra kur kas lengviau pagaminti raminamuosius vaistus, bet jis turi savo pavojus naudojant.