- Reaction score
- 53
Pirmą kartą turėjau 3,5 g ir pirmą kartą turėjau 5,5-6 g, mano potencialios klaidos yra tokios, kad mano pH nebuvo labai geras, manau, gal per mažas, o mano 4-MMC po filtravimo nebuvo labai baltas, manau, dėl to, kad leidau acetono ir HCl tirpalą su 4mmc šaldiklyje, nes po kelių valandų baltas pieno tirpalas buvo baltas, bet šiek tiek raudonas arba oranžinis, manau, kad padariau metilinimo klaidą, manau, kad leidau tirpalą ilgiau nei 2 valandas, nežinau, ar tai klaida, o ir mano tirpalas nebuvo karštas, aš jį gaminu palėpėje ir temperatūra yra šalta, todėl.. Galbūt reakcija nepakankamai karšta, kad būtų gautas maksimalus išeigos kiekis, gal galėčiau pradžioje pašildyti tirpalą, kad prasidėtų reakcija?
Pirmą kartą, kai įdėjau 4-MMC/acetoną/HCl į šaldiklį 8-10 valandų, 4-MMC uoliena buvo labai labai balta, bet acetonas/HCl buvo apatinėje dalyje, nes prieš šaldymo etapą nesumaišiau..
Jei kas nors gali man padėti padidinti išeigą, prašau :'(
Pirmą kartą, kai įdėjau 4-MMC/acetoną/HCl į šaldiklį 8-10 valandų, 4-MMC uoliena buvo labai labai balta, bet acetonas/HCl buvo apatinėje dalyje, nes prieš šaldymo etapą nesumaišiau..
Jei kas nors gali man padėti padidinti išeigą, prašau :'(