Question Informacija apie mokslinių tyrimų cheminių medžiagų ir cheminių medžiagų clearnet pardavėjus

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Sveiki,

kaip ir nurodyta pavadinime, turiu patirties apie kai kuriuos pardavėjus ir mokslinių tyrimų chemines medžiagas (kurios pirkimo metu visada yra / buvo legalios pardavėjo šalyje) ir norėčiau ja pasidalyti.
Taigi mano klausimai yra tokie:

Ar leidžiama diskutuoti apie aiškius pardavėjus? Kur dėti šią informaciją. Būtų gražu, jei būtų atskiras skyrius, skirtas aiškiems mokslinių tyrimų chemikalams ir pardavėjams. Ar galima jį sukurti?
Jei ne, koks skyrius būtų tinkamas?

Ačiū :)

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Dėkojame už nuorodą.
Kad būtų aiškiau: neatstovauju jokiam pardavėjui ir nenoriu jo reklamuoti.
Verčiau mąsčiau apie vieną temą, kurioje pirkėjai galėtų aptarti kelis RC pardavėjus ir patirtį su jais.
Kur tai reikėtų sukurti?

Kitas klausimas:
Kur geriausia skelbti konkrečių tiriamųjų cheminių medžiagų pardavėjo paiešką. Pvz. alfa-pirilidinų (alfa-pvp, alfa-php) arba 5-mapb.

menpl

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Iš savo šalies gavau 2 g mefedrono mėginį. 5/5 pakuotė :) Veikimas 4/5 Apskritai šis produktas buvo geras, buvo daugiau serotoniko nei dopamino. Esu žmogus, kuris retai ką nors vartoja, todėl mano neurotransmiteriai yra normalūs. Po ilgesnio vartojimo šis mefedronas užkimšo nosį, kas gana būdinga 3cmc, 4cmc. Taip pat atsirado kartusis raugėjimas. Veiksmas malonus, neįkyrus. Nusileidimas nebuvo sudėtingas. puikus pasirinkimas išeiti į klubą ar praleisti laiką vienam. Labai ačiū pardavėjui ir @Glitchy. Jūs esate nuostabūs 🫶

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Tai buvo tikrai gera apžvalga

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Manau, kad turime RC skyrių

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
RC skyrius skirtas naujausių RC sintezei. Jo peržiūra kainuoja 1000 JAV dolerių ( yra ir kitų būdų, bet tai yra pagrindinis būdas). Kai kurie darbuotojai turi nemokamą prieigą, bet jei tai būčiau aš (nesakau, kad taip yra), nei tie darbuotojai turėtų būti gana kvalifikuoti, kad padarytų tai, ko aš ten nemačiau. Tame forume nėra nosies inhaliatorių L-metui, tai rimta chemija (girdėjau)