Ar galima sintetinti natrio pentobarbitalį iš fenobarbitalio tablečių?

Nstudies

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki visi, esu naujokas barbitūratų tyrinėjime ir norėjau sužinoti, ar pradedant nuo fenobarbitalio tablečių galima susintetinti kokį nors pentobarbitalio natrio tirpalą, viskas, ką turiu čia, regione, yra šis junginys, o gaminti jį nuo nulio yra darbas, kuriam šiuo metu neturiu tinkamos įrangos.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,080
Deals
1
Taip, tai atrodo gana paprasta, bet pasakykite, kam tiek vargti? Jie abu yra barbitūratai ir iš tikrųjų skiriasi tik 1 funkcine grupe

Nstudies

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Noriu išstudijuoti tokio tipo granuliuotą modifikaciją, žinau, kad jos labai panašios, tai gali būti naudinga, kad ateityje galėčiau atlikti tokias modifikacijas tiesiog pakeisdamas tabletes.

Ar galite man pasakyti, kaip atlikti šią komponentų sintezę?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
Galiu pažadėti padėti, nes man teko išsamiai mokytis barbitūratų ir žinoti kai kurių, kuriuos teko vartoti, poveikį, tiek su geromis, tiek su blogomis pasekmėmis (tai kepenų fermentų induktorius, dėl kurio visi kiti vaistai metabolizuojami itin greitai). Atrodo, kad žolė yra išimtis veronalas (dietilo ant C2 malono rūgšties, iš kurios jis pagamintas). Taigi jums reikia pasinerti į chemiją ir gauti 2 pakeistą dialkilo malonatą, kurį sureaguosite su karbamidu, kaip nurodyta "YouTube" arba geriau, manau, "ChemPlayer", kurį rasite "bitchute", turi vaizdo įrašą apie šią reakciją (jis puikus ir visi jo vaizdo įrašai gali jus išmokyti daug chemijos). Turiu magijos, kad galėčiau gana kukliai ir švariai padaryti sigma užsakymus. Malono esteris gali būti ne visai prieinamas, bet tikrai bus 2-halogeninti esteriai, o paruošti tai, ko jums reikia, laboratoriškai nesudėtinga. Pirmiausia susipažinkite su jų chemine sudėtimi, tada ieškokite esterio sigma-Aldrich / Merck, tada susisiekite su manimi. Į sveikatą!