What synthesis would you do with this product 3,4-(Methylenedioxy)phenylacetonitrile (CAS 4439-02-5)
Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 Aug 22, 2024 #1 Kokią sintezę atliktumėte su šiuo produktu 3,4-(metilendioksi)fenilacetonitrilas (CAS 4439-02-5)
A Amanchem Don't buy from me New Member Language 🇺🇸 Joined Aug 20, 2024 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 22 Aug #2 Kaip jį sintetinti? Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 By Cruela 22 Aug #3 Tiekėjas man siūlo
Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 By Cruela 22 Aug #3 Tiekėjas man siūlo
S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 02 Oct #4 Patarimai APAAN (α-fenilacetonitrilas) pradėtas importuoti į Europą metamfetamino gamybai. Tačiau iš tiesų žvelgiant į struktūras Bet mano manymu, aš ieškočiau nitrilų į amidus arba karboksirūgščių į jūsų norimus junginius. Nitrilių hidrolizė: Karboksirūgštis ir amidas: amidas vs karboksirūgštis. Neseniai studijavau amidų gavimą,ir vienas iš išvardytų metodų buvo nitrilo hidrolizė rūgštimi. Iki šiol maniau, kad nitrilių rūgštinė hidrolizė leidžia gauti karboksirūgštis. Kaip... chemistry.stackexchange.com Attachments msMKpe9oAk.png 359.6 KB · Views: 16
Patarimai APAAN (α-fenilacetonitrilas) pradėtas importuoti į Europą metamfetamino gamybai. Tačiau iš tiesų žvelgiant į struktūras Bet mano manymu, aš ieškočiau nitrilų į amidus arba karboksirūgščių į jūsų norimus junginius. Nitrilių hidrolizė: Karboksirūgštis ir amidas: amidas vs karboksirūgštis. Neseniai studijavau amidų gavimą,ir vienas iš išvardytų metodų buvo nitrilo hidrolizė rūgštimi. Iki šiol maniau, kad nitrilių rūgštinė hidrolizė leidžia gauti karboksirūgštis. Kaip... chemistry.stackexchange.com
yuiopjkl Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 14, 2022 Messages 77 Reaction score 44 Points 18 03 Oct #5 Manau, kad tai tas pats, kaip fenilacetonitrilo (benzilo cianido) vertimas į P2P. 3,4-(metilendioksi)fenilacetonitrilas → MD-APAAN → MD-P2P (PMK) S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 By sassyqueen 03 Oct #6 Taip, tai neabejotinai dar vienas būdas
Manau, kad tai tas pats, kaip fenilacetonitrilo (benzilo cianido) vertimas į P2P. 3,4-(metilendioksi)fenilacetonitrilas → MD-APAAN → MD-P2P (PMK)
S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 By sassyqueen 03 Oct #6 Taip, tai neabejotinai dar vienas būdas