Sveiki visi, esu čia naujas. Ar kas nors iš patyrusiųjų galėtų pasidalyti su manimi ir kitais besidominčiaisiais kokiu nors geru ir veiksmingu metodu, kaip pasigaminti šio efedrino pirmtako namuose? Turiu benzaldehido, mielių, melasos ir kibirą alkoholiniam rūgimui. Jau kurį laiką renku informaciją, esu išvertęs patentą (US6271008) į savo kalbą, taip pat keletą kitų tyrimų, man įdomus šis procesas, deja, nesu susipažinęs su šiuo pažangiu cheminiu kodu, mėgstu, kai žinios pateikiamos aiškiai, o dauguma šių tyrimų parašyti mokslininkų kalba, sunku įsigilinti į konkrečią, nuoseklią informaciją, o aš nenorėčiau ką nors sugadinti darydamas ką nors netiksliai, todėl prašau, kad patyrusieji šiame metode mane vestų kaip supratingas tėvas už rankos žingsnis po žingsnio. Manau, kad tai galima supaprastinti į panašaus stiliaus instrukcijas (pageidaujamas pavyzdžio šablonas):
Norint gauti 100 g fenilacetokarbinolio (biotransformacijos metodu), reikia:
1) Į kibirą įpilti x mililitrų/gramų melasos, tada įpilti (x) gramų mielių
2) Po 24 valandų įpilti (x) mililitrų/gramų benzaldehido
ir t. t.
Ar galite man padėti tiksliai užpildyti šią instrukciją, kad ateityje ji galėtų pasitarnauti man ir kitiems, besidomintiems l-PAC gamyba? O gal aš nepastebėjau kokios nors gijos, kuri galėtų lengvai nukreipti mane į sprendimą? Padėkite man supaprastinti šią mįslę. Linkėjimai!
Norint gauti 100 g fenilacetokarbinolio (biotransformacijos metodu), reikia:
1) Į kibirą įpilti x mililitrų/gramų melasos, tada įpilti (x) gramų mielių
2) Po 24 valandų įpilti (x) mililitrų/gramų benzaldehido
ir t. t.
Ar galite man padėti tiksliai užpildyti šią instrukciją, kad ateityje ji galėtų pasitarnauti man ir kitiems, besidomintiems l-PAC gamyba? O gal aš nepastebėjau kokios nors gijos, kuri galėtų lengvai nukreipti mane į sprendimą? Padėkite man supaprastinti šią mįslę. Linkėjimai!