Ieško Europos chemikas, gaminantis amfetaminą savo reikmėms

Status
Not open for further replies.

quantum

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Sveiki, džiaugiuosi, kad radau šį forumą. Buvau labai aktyvus dread speed forumo narys, bet nuo tada, kai jis neveikia, aš taip pat buvau nutrūkęs.

Nežinau, ar tai tinkama lenta ir ar tokie pranešimai apskritai yra laukiami, bet nusprendžiau parašyti šį pranešimą, nes tai yra kažkas, kas jau kurį laiką buvo mano galvoje, ir tai atrodo tinkamiausia vieta paklausti.

Esu ilgametis amfetamino vartotojas ir man reikia pastovaus tiekimo kažko panašaus į 100 g per 1-2 mėnesius.
Ieškau žmogaus, kuris amfetaminą gamina iš pirmų rankų ir, svarbiausia, pats jį vartoja. Ieškau žmogaus, kuris deda reikiamas pastangas, yra pakankamai aistringas ir reiklus, kad pagamintų puikų, gryną ir galiausiai saugų vartoti produktą pirmiausia savo paties poreikiams, praktikuodamas aukštus standartus, kiek tai įmanoma.

Kaip jau sakiau anksčiau, esu ilgametis amfetamino vartotojas, niekada nevartojau receptinių vaistų ir t. t., visada apsirūpindavau iš dw arba gatvėse. Pastaraisiais metais stebiu neįtikėtinai keistus dalykus daugumoje to, ką gaunu iš šaltinių, ir nemeluosiu, kad vis labiau įtariai ir paranojiškai žiūriu į daugumą dalykų, kuriuos gaunu į rankas, ypač atsižvelgiant į tai, kaip pragaras užvirė su farmacija, o geriausias naujausias pavyzdys yra labai abejotinos genų terapijos injekcijos ir tai, ką į mūsų kūnus vis labiau bando įbrukti trijų raidžių agentūros ir kiti transhumanistinės darbotvarkės agentai.

Be to, per pastaruosius dvejus metus padariau daugiau nei 30 užsakymų ir dar neradau patikimo tiekėjo. Atrodo, kad nė vienas europietiškas tiekėjas, įskaitant tokius žymius ir labai vertinamus, kaip GordonAlles, Amaguetesiegel, NLK ir kiti, neturi jokio pastovumo, ir tai lėmė nesibaigiantį iš esmės atsitiktinių ir beveik visada neįtikėtinai toksiškų medžiagų vartojimą ilgą laiką. Atrodo, kad net kruopštus plovimas gausiais karšto bevandenio acetono kiekiais nebepadeda, nes, matyt, dauguma šių laikų užpildų ir (arba) liekanų netirpsta acetone, ir man nelieka nieko kito, kaip tik kasdien sukelti nuolatinį chaosą skrandyje ir žarnyne.. Be to, po oda man išaugo pora į rutulį panašių krešulių, kurie neabejotinai atsirado dėl kasdienio paskutinio amfetamino, kurį turiu po ranka, vartojimo. Jo buvo vis labiau susirūpinimą, nes laikas eina ir aš nuryti visų atsitiktinių cheminių medžiagų rūšių ilgą laiką, tai kodėl aš nusprendžiau traukti gaiduką ir padaryti šį pranešimą, nes aš buvau tokioje beviltiškoje padėtyje gana ilgą laiką dabar ..

Jei yra koks nors chemikas, esantis Europoje ir gaminantis sąlyginai kuklios kokybės preparatus savo vartojimui arba savo artimiausiems sluoksniams, prašau susisiekti su manimi visais įmanomais būdais, jei norėtumėte aprūpinti mane saugiu vartoti amfetaminu. Prašau nesuprasti manęs klaidingai, ieškau ne šiaip sau eilinio pardavėjo, o žmogaus, su kuriuo galėtume užmegzti artimą ir ilgalaikę draugystę ir nuoširdžiai padėti vienas kitam galimais būdais. Šiuo metu neturiu galimybių mokėti dosniai papildomai, kaip man norisi, tačiau esu dėkingas ir lojalus žmogus ir tikiuosi, kad ateityje vienaip ar kitaip galėsiu grąžinti šią neįtikėtiną paslaugą...

Ačiū, kad skaitote, tikiuosi, kad į šį įrašą užsuks tinkamas žmogus.
Bet kuriuo atveju, telaimina jus visus Dievas.
Būkite saugūs

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Peržiūrėkite visus skelbimus " BB Market". Ten rasite amfetamino gamintojų. Paprastai gamintojai neturi daug laiko ieškoti tokių pranešimų forume. Pasistenkite patys pasistengti surasti tiekėją.
Jei kas nors pirmiausia jums siūlo ką nors nusipirkti, 99 % tikėtina, kad tas asmuo yra sukčius

Status
Not open for further replies.