Daugelyje tarptautinių svetainių mane neramina tai, kad iš pat pradžių tikimasi, jog pirkėjas pirks urmu. Pavyzdžiui, dw rinkoje niekada nepirkčiau urmu, prieš tai negavęs nemokamo pavyzdžio arba bent jau pirkdamas nedidelį kiekį ar tik sumokėdamas už siuntimą. Taigi bent jau žinau, kad pardavėjas yra kompetentingas laivybos srityje ir kad produktas yra priimtinas. Mane dominančiai medžiagai pradžiai man reikia tik 5-10 gramų. Akivaizdu, kad laikui bėgant kiekis didės. Tačiau kai išsiunčiau laiškus, pardavėjai bandė mane įkalbėti pirkti kg arba 5 kg kiekį. Kaip aš į tai žiūriu, mums abiem geriau pamatyti, ar 5-10 gramų pasieks paskirties vietą, kiek laiko užtruks siuntimas, patarimų, kuriuos galėčiau duoti pardavėjui dėl būsimų siuntų, kurių jis gali nežinoti (nerašyti adresų ranka, vakuuminis sandarinimas arba naudoti hermetiškas talpyklas, po kuriomis dedamas mylaras, ir t. t.). Tai yra dalykai, kuriuos norėčiau įsitikinti per nedidelio kiekio laivus, kuriuos bet kuri iš šalių galėtų sau leisti prarasti n pakeisti kito krovinio siuntimą, o ne tik siųsti kg n aš iš kriptografijos, pardavėjas iš būsimų pirkinių, nebent jie iš naujo siunčia ir t. t. . Manau, kad būtent todėl ppl taip mėgsta dw rinkose eskrovą.