THC ir psilocibino valgomųjų gėrimų gamyba

nepalm

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Nesu tikras, ar tai teisingai patalpinta forume.

Bet ar kas nors turėtų paprastų rekomendacijų visiškai pradedančiajam, kaip pasigaminti tiek THC, tiek psilocibino edibles?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
25
Dekarba yra svarbiausia dalis. Visada naudoju sviestą karšto vandens vonelėje su dekarbonuota kanape ir leidžiu jai atvėsti masono stiklainyje. Jei jums netrukdo skonis, palikdami žolę, o ne perkošdami, linkę padaryti pyragėlius šiek tiek stipresnius. Mano mėgstamiausias dalykas, kurį darau, tai naudoju cukraus lapų atraižas, visus plaukelius ir viską, kas liko nuo derliaus, ir konservuoju taip pat, kaip ir pumpurus. Iš nuopjovų gaunami gana geri valgomieji produktai. Aš naudoju 6 gramus apipjaustymo, 1 gramą sumaltų žiedų ir maždaug dešimtadalį gramo kiefo iš malūnėlio 1 sviesto lazdelėje ir gaminu guminukus keliems pažįstamiems žmonėms nuo skausmo, ir jiems tai puikiai tinka. Namuose užaugintų žolelių atraižų naudojimas yra geras būdas užsidirbti papildomų pinigų arba tiesiog turėti gerų valgomųjų medžiagų nenaudojant daug gėlių. Tačiau venkite didesnių vėjalandžių lapų, nes, mano nuomone, su jais neverta vargti. Aliejų arba sviestą galite naudoti beveik viskam, kam to reikia. Pasigaminę sviestą arba aliejų, tiesiog vadovaukitės mėgstamu receptu ir būkite atsargūs, kad kepdami nesudegintumėte sviesto. Dėl grybų neturiu ką pridurti.