Žodis "geriausias" yra subjektyvus. Redukcinis mdp2p aminavimas su al/hg yra gana paprastas. Daug informacinės medžiagos. Cheminių medžiagų gavimas į rankas visada bus didžiausia kliūtis pradėti. Tačiau visuose forumuose yra daugybė šaltinių, iš kurių galima gauti viską, ko jums reikės.
Man irgi reikia tokio vaizdo įrašo, ieškau lengviausio būdo, kaip padaryti gerą mdma, bet Hamiltono Morriso vaizdo įrašas apie tai man per greitas... Jis kalba labai greitai AMD man reikia subtitrų, kad suprasčiau Worda ir turėčiau galimybę išversti. Kol kas man reikia sužinoti paprasčiausią receptą, įrangos ir reagentų sąrašą. Dėkoju už pagalbą
Reakcijos schema: Įranga ir indai: 5 l kolba su apvaliu dugnu; Retorto stovas ir spaustukas aparatui pritvirtinti (neprivaloma); Atbulinio srauto kondensatorius; Piltuvėlis; Sietinis filtras (tinka virtuvinis); Švirkštas arba Pastero pipetė; pH indikatoriniai popierėliai; ąsočiai (500 ml x2, 250 ml x2, 100 ml x2); Vakuumo šaltinis...
bbgate.com
Aukščiau pateiktoje nuorodoje paaiškinta, kaip paimti p2p ir paversti jį metamfetaminu. Tačiau jei reakcijoje p2p pakeisite mdp2p (moliais), galutinis produktas turėtų būti ne metamfetaminas, o mdma.
Atrodo, kad forumo ampetamino sintezės skyriuje yra prisegta daug išsamių rašinių ir vaizdo įrašų.
Ten yra daugybė dalykų, kuriuos galite peržiūrėti ir kurie padės jums eiti teisingu keliu