- Reaction score
- 0
Mėgėjas, norintis išmokti didelių-vidutinio masto metamfetamino gamybos iš tikrų profesionalų su greita ir pradedantiesiems draugiška sąranka / receptas su didžiausiu / gryniausiu derliumi, kaip sakyta pradžioje, esu mėgėjas, imuosi lengvai, nors su tinkamu pasitikėjimu ir žiniomis iš ko nors, kas labai greitai mokosi, kuris atkreipia dėmesį į ir taiko kiekvieną detalę, kurios moko, man patinka mokytis teisingai, žingsnis po žingsnio, net jei tai sunkiau nei jūsų supaprastintas metodo būdas, nes man lengviau pasakyti, kur galėjau padaryti ką nors ne taip arba kokias metodo dalis galiu pakoreguoti, kad jos man būtų geriausios, bet kokie patarimai dėl metodų ar įrangos tipų nesvarbu, ar ji pirkta parduotuvėje, ar pagaminta savarankiškai, esu atviras visiems pasiūlymams.15 kg per savaitę bet kokios žinios apie kiekvieno chwmical kiekius, reikalingus tokio dydžio ir operacijai kokia pradinė kaina nuo cheminių medžiagų iki įrangos, reikalingos tokio tipo operacijai akivaizdu, kad aš turiu mini versiją mano sąrankos, kad galėčiau išbandyti partijas, prieš pradėdamas gaminti tokias dideles, taip pat prieš kiekvieną didelę partiją, kad galėčiau atlikti bandomąjį važiavimą, prieš pradėdamas gaminti didelę tokio kiekio partiją, o aš praktikuojuosi. Ačiū iš anksto visiems, kurie nori suteikti man šiek tiek žinių.