- Reaction score
- 53
Sveiki, vaikinai !
Radau meto sintezę pagal P2NP, todėl dalinuosi čia !
Metamfetamino sintezė:
Pagrindinė problema, susijusi su metedrino sinteze, yra prekursorių įsigijimas.
Mano žiniomis, fenil-2-propanonas yra tiesioginis pirmtakas ir yra
(deja?) įtrauktas į III sąrašą kontroliuojamų medžiagų. Jis neturi
farmakologinio aktyvumo, tačiau DEA nusprendė jį reguliuoti apie 1975 m.
Pirmoje sintezėje, kurią pateiksiu, jis naudojamas kaip pradinė medžiaga. Iš tikrųjų
vis dar galima rasti šios medžiagos, paslėptos daugelio šalių sandėliuose.
universitetų, kurie, tikėtina, įsigijo šį junginį prieš pradedant jį kontroliuoti.
Vienas mano draugas sandėlyje rado 500 ml "Eastman Kodak" pagamintų 500 ml.
Prinstone. Kai prieš daugelį metų gyvenau Anglijoje, įsigijau 100 ml ir
pirmą kartą jį panaudojau. Reakcija gali būti baigta maždaug per 6 valandas, todėl
Esu biologas, o ne chemikas, todėl kas nors, kas žino, ką
tikriausiai galėtų pagerinti šį rezultatą.
Reagentai:
1-fenil-2-propanonas: 20 gm
EtOH: 100 ml
Metilaminas 40 % vandenyje: 100 ml
Aliuminio folija: 20 gm
Gyvsidabrio II chloridas : 150 mg
Minėtą mišinį maišant refliuksuokite dvi valandas 500 ml kolboje su apvaliu dugnu.
Koncentruokite rxn mišinį sumažintame slėgyje kambario temperatūroje. Supilkite į šaltą ledą
KOH sol'n (60 gm maždaug 200 ml vandens). Šiame etape gali kilti didelių problemų
įvykti. Išsiskiria daug šilumos. Įpilkite labai lėtai* ir laikykite
ledo vonelėje. Šiluma jūsų gaminį paverčia dievai žino kuo ir gali
gali atsidurti ant lubų, jei nebūsite atsargūs.) Ekstrakto tirpalas su 125 x 3 ml
etilo eterio. Išgryninkite organinį sluoksnį. Ekstrahuokite eterį su 3N HCl 25 x 3 ml.
Į rūgšties tirpalą įpilkite 30 ml 6 N NaOH tirpalo (šalto), įpilkite daugiau, jei tirpalas yra
nėra labai šarminis. Bazinį tirpalą ekstrahuokite 25 x 3 ml eterio. Išdžiovinkite virš
bevandeniu natrio sulfatu, filtruokite. Iš eterio pašalinkite eterį (distiliuokite esant sumažintam eterio kiekiui).
slėgiu, jei norite būti įmantrūs, bet tai nėra absoliučiai būtina) ir
vėl ištirpinkite 100-200 ml bevandenio eterio. Burbuliuoja sausos HCl dujos (pagamintos mano
HCl lašinant į koncentruotą sieros rūgštį) per mišinį ir metedrino HCl
turėtų būti ppt. kaip balti purūs milteliai.
Išfiltruokite meth ir pakartokite antrąjį ir trečiąjį pasėlius. Vėlesni pasėliai gali būti rausvi arba violetiniai ir
vis dar yra farmakologiškai veiksmingi, tačiau jie nėra labai švarūs. Tikiuosi, kad tai
buvo tai, ko ieškote.
Radau meto sintezę pagal P2NP, todėl dalinuosi čia !
Kartoju : /!\ NĖRA PERSONALINIS AR NELEGALUS NAUDOJIMAS, TAI TIK MOKSLINIO TYRIMO TIKSLAS !!! /!\
Metamfetamino sintezė:
Pagrindinė problema, susijusi su metedrino sinteze, yra prekursorių įsigijimas.
Mano žiniomis, fenil-2-propanonas yra tiesioginis pirmtakas ir yra
(deja?) įtrauktas į III sąrašą kontroliuojamų medžiagų. Jis neturi
farmakologinio aktyvumo, tačiau DEA nusprendė jį reguliuoti apie 1975 m.
Pirmoje sintezėje, kurią pateiksiu, jis naudojamas kaip pradinė medžiaga. Iš tikrųjų
vis dar galima rasti šios medžiagos, paslėptos daugelio šalių sandėliuose.
universitetų, kurie, tikėtina, įsigijo šį junginį prieš pradedant jį kontroliuoti.
Vienas mano draugas sandėlyje rado 500 ml "Eastman Kodak" pagamintų 500 ml.
Prinstone. Kai prieš daugelį metų gyvenau Anglijoje, įsigijau 100 ml ir
pirmą kartą jį panaudojau. Reakcija gali būti baigta maždaug per 6 valandas, todėl
Esu biologas, o ne chemikas, todėl kas nors, kas žino, ką
tikriausiai galėtų pagerinti šį rezultatą.
Reagentai:
1-fenil-2-propanonas: 20 gm
EtOH: 100 ml
Metilaminas 40 % vandenyje: 100 ml
Aliuminio folija: 20 gm
Gyvsidabrio II chloridas : 150 mg
Minėtą mišinį maišant refliuksuokite dvi valandas 500 ml kolboje su apvaliu dugnu.
Koncentruokite rxn mišinį sumažintame slėgyje kambario temperatūroje. Supilkite į šaltą ledą
KOH sol'n (60 gm maždaug 200 ml vandens). Šiame etape gali kilti didelių problemų
įvykti. Išsiskiria daug šilumos. Įpilkite labai lėtai* ir laikykite
ledo vonelėje. Šiluma jūsų gaminį paverčia dievai žino kuo ir gali
gali atsidurti ant lubų, jei nebūsite atsargūs.) Ekstrakto tirpalas su 125 x 3 ml
etilo eterio. Išgryninkite organinį sluoksnį. Ekstrahuokite eterį su 3N HCl 25 x 3 ml.
Į rūgšties tirpalą įpilkite 30 ml 6 N NaOH tirpalo (šalto), įpilkite daugiau, jei tirpalas yra
nėra labai šarminis. Bazinį tirpalą ekstrahuokite 25 x 3 ml eterio. Išdžiovinkite virš
bevandeniu natrio sulfatu, filtruokite. Iš eterio pašalinkite eterį (distiliuokite esant sumažintam eterio kiekiui).
slėgiu, jei norite būti įmantrūs, bet tai nėra absoliučiai būtina) ir
vėl ištirpinkite 100-200 ml bevandenio eterio. Burbuliuoja sausos HCl dujos (pagamintos mano
HCl lašinant į koncentruotą sieros rūgštį) per mišinį ir metedrino HCl
turėtų būti ppt. kaip balti purūs milteliai.
Išfiltruokite meth ir pakartokite antrąjį ir trečiąjį pasėlius. Vėlesni pasėliai gali būti rausvi arba violetiniai ir
vis dar yra farmakologiškai veiksmingi, tačiau jie nėra labai švarūs. Tikiuosi, kad tai
buvo tai, ko ieškote.