kaip moderuoti forumą?

longinfornow

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Pastaruoju metu mačiau, kad keli žmonės savo varde vartoja rasinius keiksmažodžius. dabar, žinoma, pas mus gyvena daug žmonių iš viso pasaulio, todėl nesitikiu, kad visi žinos kiekvieno įžeidžiančio žodžio istoriją ar reikšmę mano šalyje, bet, manau, tai blogai atspindi forumą ir galbūt galėtume nustatyti tam tikras taisykles, draudžiančias naudoti tam tikrus žodžius savo vartotojo varde. idk ką manote?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Manau, kad 🤔🤔 tai nereikalinga cenzūra ir asmens teisių pažeidimas. Žmogus turėtų turėti galimybę vadintis kaip nori. Jei jūs turite saugomą teisę bet kaip įvardyti savo lytį ar lytį, kodėl aš negaliu būti raudonplaukis honky? Siūlote prevencinį sprendimą ne problemai spręsti. Tokia yra mano nuomonė.

Mr Gonzo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Bro Aš esu baltaodis su odine galva, mano GF yra iš dalies jamaikiečių / sirų kilmės. Mano vaikai yra mūsų produktas. Fuck this b.s of free speach, aslong as your no neo nazi, who cares what people call themselves? Mane tamsesnės odos broliai pakankamai kartų vadino whiteboy, honkey, o pasitikėjimas net buvo pavadintas baltuoju N žodžiu, kol tai nėra neapykanta, tiesiog laisvas kalbėjimas, fuck that crap. Jis ją, tai jie, juodaodžiai baltaodžiai? Ar mes tiesiog nesame žmonės?

longinfornow

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
manau, kad viskas priklauso nuo to, koks šis forumas bando būti, turiu omenyje, kad nieko naujo, kad forumuose naudojami įžeidinėjimai, ir tai nestebina, bet čia turime taisykles ir net moderavimą, taigi iš tikrųjų esame tik per žingsnį nuo elgesio kodekso.
tai sakydamas, abejoju, ar kam nors tai rūpi, bet manau, kad tai galėtų pasikeisti, jei forumas sulauktų daugiau išorinio dėmesio.

soprano82

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Pats nesu matęs nieko panašaus, tiesa, esu čia ne taip seniai. bet apskritai tiek internete, tiek ne internete pastebėjau, kad gyvenime nežiūrėti į save per daug rimtai ir išsiugdyti save menkinantį humoro jausmą yra geriausias įrankis, padedantis išgyventi gyvenimą nesugadintam. Nes esame įpročio būtybės ir pasidavimas aukos vaidmeniui bus ne trumpa nepageidaujama stotelė mūsų kelionėje, o nuolatinis kelionės tikslas.

Be to, nemanau, kad tokioje erdvėje kaip ši cenzūra būtų gerai sutikta, ne todėl, kad žmonės patys norėtų šmeižti, bet iš principo - žmonės tai suprastų kaip kėsinimąsi į pagrindines žmogaus ir žodžio teises ir galbūt net bandytų dar labiau peržengti ribas, o tai galimai dar labiau pablogintų jūsų aprašomą situaciją.

Esu įsitikinęs, kad administratoriams ir (arba) moderatoriams užtenka rūpesčių, susijusių su dideliu ginčų dėl tvarkos skaičiumi, todėl, mano nuomone, būtent tai turėtų būti jų prioritetas.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Rasizmas yra ne nuomonė, o nusikaltimas žmonijai!

Tie, kurie sau suteikia tam tikras grupes diskriminuojantį pavadinimą, tai daro ne todėl, kad nori išgyventi savo asmeninę laisvę, o todėl, kad nori išskirti tam tikrą grupę ir ją įžeisti. Tokia yra tiesa ir niekas kitas.

Rekomenduoju jums dar kartą nueiti į mokyklą, matyt, jums abiem tai buvo per seniai, arba kviečiu dar kartą prisiminti faktus, kad vėl susimąstytumėte apie savo žodžių prasmę.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Man reikia, kad suprastumėte, jog šiuos pavadinimus vartojantys žmonės priklauso grupei. Sakote, kad jie nori save išskirti? Galbūt, tačiau neatrodo, kad tai atitiktų logiką. Aš pats save vadinu vardais, kuriuos mano etninės grupės žmonės laiko menkinančiais, ir taip elgiuosi dėl to, kad padidinčiau informuotumą. Norėdamas atkreipti dėmesį į tai, kad lazdos ir akmenys gali sulaužyti mano kaulus, bet niekada manęs nesužeis.
Svarbu prisiminti praeitį, bet aš joje nebuvau, kaip ir jūs. Ne
Visi nusikaltimai prieš žmoniją yra rasizmas, bet visas rasizmas nėra nusikaltimai prieš žmoniją nėra rasizmas..ido daug narkotikų, bet esu beveik įsitikinęs, kad jūsų reakcija yra dorybės signalas daugiausia. Ji neatrodo nuoširdi ar tinkama situacijai. Ji nesiūlo jokios įžvalgos ar prasmingo komentaro, todėl man sunku suprasti jos vertę.

MarkAnderson

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Jūsų požiūris į tam tikrų sąmoningumo pavadinimų vartojimą yra pagrįstas, pabrėžiant atsparumą. Labai svarbu pripažinti istorinių įvykių ir individualių patirčių sudėtingumą. Nors mano atsakymo tikslas buvo atkreipti dėmesį į galimą jautrumą, vertinu jūsų pastabas. Dalyvavimas prasmingame dialoge apie rasizmą apima įvairius požiūrius, ir aš esu čia tam, kad skatinčiau konstruktyvius pokalbius.

Mr Gonzo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Ar ši svetainė yra apie chemiją?

longinfornow

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
taip, bet tiek pat, kiek tai susiję su chemija, tai taip pat yra susiję su prekybos vaistais įteisinimu kaip prekybos vaistais, kuri yra gerbiama ir kuria pasitikima, kad ji laikosi tokių pačių kokybės standartų, kokių laikosi farmacijos bendrovės, forumas negali būti vertinamas rimtai, jei negalime kuo geriau gerbti visų religijų, lyčių ir etninių grupių, privalome užtikrinti įtraukią erdvę, kurioje visi jaustųsi laukiami, rasiniai įžeidinėjimai ne tik yra nepagarbūs, bet ir neatsižvelgiama į labai realų jų svorį. jei ir toliau leisime diskriminaciją šiame forume, pakenksime šio forumo misijai ir aktyviai kenksime jo reputacijai visuomenėje. pagalvokite, kaip tai atrodys naujienų straipsnyje, ar norime atrodyti kaip rasistiniai savanaudžiai narkotikų prekeiviai, ar kaip kokie nors hipiai, kurių misija - atsakingai tiekti narkotikus?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Esu čia gana naujas, todėl pataisykite mane, jei klystu, bet tai iš esmės atrodo ne problema. Kai naudotojai pradeda sudarinėti sąjungas ir grasinti, bandyti verbuoti į savo "klaną" ar taip organizuotis, tada kas nors turėtų įsikišti ir liepti em' išvežti juos kur nors kitur. Jei kas nors nori piktybiškai vadinti save kažkuo, kas kam nors gali pasirodyti įžeidžiantis, jis tik projektuoja savo neišmanymą. Kas yra diskriminuojamas? Mes visi esame tokie anonimiški, kokie pasirenkame būti. Visiems čia suteikiamos vienodos galimybės. Jei jums nepatinka, neprivalote su jais bendrauti. Jei tai netaikoma, tegul pasisako. Jei tai iš tiesų jus taip trikdo, galbūt jums reikia storesnės odos.

Kaip tai atrodys naujienų straipsnyje? Ši svetainė daugiausia dėmesio skiria veiklai, kurios dauguma žmonių nesupras ir kuri jiems nepatiks, nepriklausomai nuo to, ar esame politiškai korektiški, ar ne. Manau, kad toks mentalitetas yra dešimtmečius trukusio kultūrinio pakrikimo iš žiniasklaidos, mokyklų, pramogų, politinės arenos ir t. t. produktas. Poreikis ginti žmones, kurie negali "apsiginti" patys. Jei tai nėra "privilegija", apie kurią jie kalba, nežinau, kas tai yra. Mintis, kad vienam viskas taip gerai, kad jis turi laiko ir energijos kovoti už visus, kurie neturi tokių "galimybių" - mažumas. "Tau reikia grįžti į mokyklą" - tokį atsakymą tikiuosi išgirsti. Kam? Kritinės rasių teorijos ar LGBT jautrumo mokymų? Ar tam, kad vėl iš naujo susidurtumėte su veidmainyste ir dvigubais standartais? Kalbėdamas už save, manau, esu per kvailas, kad suvokčiau poreikį turėti būti visiems patinkančiu ar priimtinu. Jau seniai numečiau tą svorį.

Nesusiduriu su pernelyg daug kvailų nacionalistų. Kita vertus, "neonaciai" ir tokio tipo kompanija yra kitos veislės. Šiuolaikiniai kairieji daugiau ar mažiau linkę į tą patį fanatizmą - tik vietoj netolerancijos PRIVALO toleruoti visą išsigimimą ir purvą, kitaip esi "rasistas, nacis, homofobas ir t. t." Nereikia būti genijumi, kad suprastum, kas ir kodėl pasaulyje negerai. Norėčiau manyti, kad dauguma iš mūsų čia atsidūrė dėl to, kad esame "išsigimėliai" - tai nereiškia, kad būtinai esame blogi žmonės. Tai reiškia, kad neleidžiame kitiems žmonėms spręsti, kaip mums gyventi. Kad nebijome būti savimi, kad ir kokie būtume. Aš puikiai pažįstu save ir labai gerai jaučiuosi savo kailyje. Kai bandžiau būti tokia, kokia, mano manymu, visi norėjo, kad būčiau, nekenčiau savęs, buvau velniškai nelaiminga. Politinis korektiškumas ir organizuota nepagrįsta neapykanta yra du skirtingi dalykai. Pažiūrėkite filmą "Gran Torino" su Clintu Eastwoodu, jei jis jums ne per daug žiaurus...

Apibendrinant: "Galiu nesutikti su tuo, ką norite pasakyti, bet mirsiu kovodamas už jūsų teisę tai pasakyti".
P. S., taip, man reikia susirasti darbą. :D

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Manau, kol visi sugyvename ir esame pilietiški, mums nereikia jaudintis dėl naudotojų vardų. Jei paaiškės, kad šie žmonės yra troliai, galėsime jų atsikratyti