10g 2B4M, aš įdėjau 20ml metilamino 40%, bet aš tik prisimenu, kad mano pardavėjas man pasakė, kad metilamino buvo ne 40%, o šiek tiek mažiau, nes jis man jį pagamino (jei tai skaitote, dar kartą ačiū !), todėl gal turiu dėti 25ml, ne, man tik akys nudegė (net kai dėviu akinius, kaip slidinėjimo akiniai, bet chemijos ir kaukę (ABEK1), bet ne 2 viename, o 2 skirtingus produktus, kitą dieną aš labai verkiu, bet po 2 dienų jos yra normalios), aš dėviu pirštines ir 3M kostiumą.
Vieta, kurioje gaminu 4MMC, yra mano palėpė, o naktį palieku atidarytą langą, kad būtų šalta. Galbūt reakcija nėra pakankamai karšta? Turiu kaitinimo plokštę, kad galėčiau pasidaryti karšto vandens vonią ir į ją įdėti buteliuką su 2B4M/M40/DCM, kad prasidėtų reakcija, bet nematau temperatūros, taigi...
O ir dar vienas klausimas, ar kai į savo 4MMC laisvąją bazę įdedu HCl ir acetoną, galiu maišyti kelias minutes ir filtruoti, ar turiu įdėti į šaldiklį? Nes kai įdedu acetono, matau 4MMC akmenis ir jis yra labai labai baltas, tad gal galiu tai padaryti?