- Reaction score
- 148
Pirmiausia sveikinu visus forumo narius.
Šiek tiek papasakosiu apie save ir problemas, su kuriomis susidūriau mokydamasis ir taikydamas kai kurias sintezes forume. Manau, kad čia esantys profesionalūs pogrindžio chemikai išspręs mano problemasJau apie 1 mėnesį nagrinėju visas šiame forume pasidalytas sintezes ir kai kurias vietas, kuriose žmonėms kyla problemų, ir ramiai išgyvenu galimas problemas, su kuriomis jie susiduria. Aš labai domiuosi amfetaminu ir jo dariniais dėl katedros, kurią studijavau universitete. Todėl stengiuosi atlikti tyrimus iš užsienio šaltinių ir gauti norimą informaciją, o ne mokytis iš idiotų, kurie mano šalyje turi diplomą ir nieko neišmano.
Aš gyvenu Turkijoje. Todėl mano gimtoji kalba yra turkų. Terminai, kuriuos čia vartojate kai kuriuose sandoriuose, labai skiriasi nuo mūsiškių. Nesuprantu, ką bandote padaryti kai kuriose sintezėse. Internete ar forume beveik neįmanoma ieškoti termino ar žodžio, kurio nesuprantu.
Toliau parašytą sintezę radau šiame forume. Deja, šia sinteze pasidalijęs mūsų narys nepasidalijo daug aiškinamosios informacijos jauniesiems chemikams
Nieko nelaukdamas, parašysiu jums, gerbiamieji mano profesijos mokytojai, klausimus prie žemiau esančių eilučių / sunumeravęs įdėtas dalis. Būčiau dėkingas, jei atsakytumėte į klausimus taip, kaip juos sunumeravau.
4,8 g PseudoE /1
2,5 g RP
6 g I2 /2
1,5 ml H3PO4
aliejinė vonia
4 val. refliuksas
po reakcijos:
150ml DH2O /3
įpilkite NaOH PH 12+ /3-1
100ml ksileno /3-2
nuplaukite šiltu, šaltu DH2O /4
atskiras piltuvėlis /5
+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
pridėti 35%HCL PH 7 /6-2
išgarinti karštyje /7
nuplauti šaltu acetonu /8
perkristalizuoti izopropilo alkoholyje su acetonu /9
palikti šaldiklyje 12 valandų
filtruoti
MŪSŲ KVEPTYS:
1: Ar tai pseudoefedrinas, kurį išimame ir dedame tiesiai iš čia paminėtų pseudoefedrino vaistų, ar jis yra grynas (tabletės, kurias išėmėme iš dėžutės ir susmulkinome be jokių veiksmų)... Jei tai vaistas, kokį vaistą rekomenduotumėte ir ar svarbu, kiek mg jo yra? Pseudoefedrinas (PEH) užrašytas ant kai kurių vaistų dėžučių mūsų šalyje. Spėju, kad rašymas PEH reiškia, kad jis šiam procesui nenaudingas.
2: čia minimas jodas. bet I2 rašymas mane suglumino. Kai paklausiau mokytojo, jis pasakė, kad tai jodo junginys, bet pats nežino. Ką reiškia tas 2?
3: Ar po reakcijos veiksmus, kuriuos atlikome čia, atliksime burbuliuke, kuriame vyko reakcija, ar tai reikės daryti atskirai stiklinėje?
3-1: Kiek suprantu, mūsų buvo paprašyta pakelti pH lygį virš 12 naudojant natrio hidroksidą. Jei teisingai supratau, tiesiog pasakykite TAIP, KAD JŪS BŪTUME ŠAUNUS
3-2: Jei ankstesniame straipsnyje padidinome pH lygį, kodėl vėl pridedame rūgšties ir sutrikdome pH pusiausvyrą? Kokiu tikslu mes ją pridedame?
4: nesuprantu nieko, kas padaryta šiame straipsnyje, prašau aiškiai paaiškinti arba paskelbti straipsnį ar vaizdo įrašą, kur galėčiau išmokti.
5: nesuprantu nieko, kas padaryta šiame straipsnyje, prašau aiškiai paaiškinti arba paskelbti straipsnį ar vaizdo įrašą, kur galėčiau išmokti.
6: kur pridedame
6-1: kur pridedame
6:2: manau, kad čia bandome neutralizuoti mišinį naudodami HCl. (bet aš vis dar nežinau, kokio mišinio čia reikia pridėti)
7: kokiu tikslu tai darome ir kokį mišinį bandome išgarinti
8: koks yra plovimo šaltu acetonu procesas ir kodėl jis atliekamas? (Man reikia aiškaus paaiškinimo, kaip tai daroma, nes tai situacija, kurią mokysiuosi pirmą kartą)
9: tai klausimas, kurį labiausiai noriu išsiaiškinti. Nieko apie tai nežinau. Man reikia aiškaus paaiškinimo, kaip tai daroma ir kodėl.
Manau, kad tai visi klausimai, kurių man reikia. Iš anksto dėkoju visiems už atsakymus. Ir dar norėčiau pažymėti, kad beveik visas sintezes, kuriomis pasidalijo mūsų mokytojas G. Pattonas, stengiuosi suprasti užsirašydamas į sąsiuvinį ir dirbdamas pagal jas. Pirmame sąsiuvinio puslapyje pasižymėjau, kad tu esi mano slaptas herojus.
Jei vieną dieną būsiu suimtas, kalėjime apie tave papasakosiu visiems draugams.