Kita laboratorija bustas šiais metais 4mmc

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
nuostabus įkvėpimas! jie naudojo kanapių augintinius..... badabing! ačiū, kad paskelbėte !!! niekada apie tai nepagalvojau...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Piktžolių auginimo tendencijos yra šūdas jūsų laboratorijai, tai išgelbės jūsų užpakalį (tiksliau, grindis), kai išliesite rūgštinę medžiagą... kalbant iš patirties :D
. Be to, patalpą uždenkite tvirta plėvele ir galėsite įsitikinti, kad nepaliksite jokių pėdsakų, kai nuspręsite nutraukti savo veiklą

View previous replies…

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Gerbiamasis pone KokosDream(šaunus slapyvardis) Ačiū už komentarą! Jūs esate teisus ir, žinoma, tai nėra geriausias pasirinkimas, tarkime, ilgalaikei laboratorijai. tai daugiau, kad aš galvoju apie tai, kaip suprojektuoti Lengva įrengti keliose trumpai naudojamose orientuotose erdvėse tik šiek tiek pirmojo įspūdžio maskuotei ir sukurti lengvai užrakintą ir uždengtą erdvę tam tikroje erdvėje. Kurią taip pat lengva išardyti. taigi, tarkime, vieną partijos projektą, surinkti viską, ko reikia, padaryti savo dalyką užbaigti misiją išardyti ir palikti

Apie foliją ačiū už patarimą! žinote, aš taip pat šiek tiek eksperimentuoju su LED ŠVIESA ir auginu augalą. LED prieš seną natrio apšvietimas yra tai, kad apšvietimas yra tai, kad LED tiesiog eiti žemyn ir neturi įtakos jokios sąlygos, kurios verčia jus turėti sugauti lIGHT jūs prarandate. trūkumai Kad augalai auga ir derlius skiriasi, nes šonuose ir žemiau negauna pakankamai šviesos. mes galvojome apie eksperimentuoti su veidrodžiais ant grindų ir šonuose, bet, žinoma, sunkiųjų folija galėtų būti variantas, bet aš nežinau, kaip tai veikia su atspindėti sąjungininkų spektro šviesą, bet bet bet kokiu atveju ačiū už įkvėpimą, kurį aš galiu išbandyti visiškai kitame projekte

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
jei esate gana šiltoje šalyje, 18 °C, tai 3/mmc apvp bk mdma sintezę miške galima atlikti per 2 valandas nuo pradžios iki pabaigos, t. y. iki mmc hcl ir pvp hcl.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
man patinka jūsų mąstymas... aš turiu forrestą ir visus kitus dalykus... tik dar neturiu veiksmingos patirties... šiuo metu kuriu tai...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Ilgalaikei laboratorijai tai tikrai nėra geriausias variantas, tai tiesa!
Veikloms, kurios vyksta iš vietos į vietą, tai yra!

Sėkmės jūsų piktžolių versle