Gerbiamasis pone KokosDream(šaunus slapyvardis) Ačiū už komentarą! Jūs esate teisus ir, žinoma, tai nėra geriausias pasirinkimas, tarkime, ilgalaikei laboratorijai. tai daugiau, kad aš galvoju apie tai, kaip suprojektuoti Lengva įrengti keliose trumpai naudojamose orientuotose erdvėse tik šiek tiek pirmojo įspūdžio maskuotei ir sukurti lengvai užrakintą ir uždengtą erdvę tam tikroje erdvėje. Kurią taip pat lengva išardyti. taigi, tarkime, vieną partijos projektą, surinkti viską, ko reikia, padaryti savo dalyką užbaigti misiją išardyti ir palikti
Apie foliją ačiū už patarimą! žinote, aš taip pat šiek tiek eksperimentuoju su LED ŠVIESA ir auginu augalą. LED prieš seną natrio apšvietimas yra tai, kad apšvietimas yra tai, kad LED tiesiog eiti žemyn ir neturi įtakos jokios sąlygos, kurios verčia jus turėti sugauti lIGHT jūs prarandate. trūkumai Kad augalai auga ir derlius skiriasi, nes šonuose ir žemiau negauna pakankamai šviesos. mes galvojome apie eksperimentuoti su veidrodžiais ant grindų ir šonuose, bet, žinoma, sunkiųjų folija galėtų būti variantas, bet aš nežinau, kaip tai veikia su atspindėti sąjungininkų spektro šviesą, bet bet bet kokiu atveju ačiū už įkvėpimą, kurį aš galiu išbandyti visiškai kitame projekte