Aromatinių aldehidų kvapai

SelfExper1menter

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Ar yra pakaitinių bezaldehidų arba benzaldehido analogų (pvz., tiofenokarboksaldehido), kurie turi tokį patį migdolų kvapą kaip benzaldehidas (ir galbūt galėjo būti su juo supainioti)?

Prieš kurį laiką turėjau kažką, kas, mano manymu, buvo benzaldehidas. Jis turėjo stiprų migdolų kvapą ir kondensavosi su nitroetanu į, mano manymu, P2NP (šviesiai geltonus adatinius kristalus). Dabar man reikia sužinoti, ar tas junginys galėjo būti ne benzaldehidas (koks nors kitas aldehidas).

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
lydymosi temperatūra?

SelfExper1menter

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Iš ko? Jei turite omenyje P2NP, tai aš jį visą vartojau ir tada netikrinau m.p.

View previous replies…

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
taip p2np lydymosi temperatūra

SelfExper1menter

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Kaip jau sakiau, man neliko to p2np. Turiu tik iš jo pagaminto amfetamino. Ir, šiaip ar taip, šiuo metu neturiu priėjimo prie jokios laboratorinės įrangos ar galimybių atlikti bandymus. Amfetaminas yra keistas, todėl abejoju, ar tai apskritai amfetaminas ir ar jį saugu vartoti; todėl ir atsirado ši tema.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Išmatuokite amfetamino druskos lydymosi temperatūrą. įranga termometras, plono stiklo kapiliaras ir elektrinė viryklė. Jei neturėsite ką patikrinti, negalėsite įdiegti, kokį gaminį turite. Pats nedėkingiausias dalykas yra spėliojimas.