Miner21....... papasakokite plačiau, ką turite omenyje kalbėdami apie "PGP". Kokias kitas galimybes galima aptarti. Keletą kartų paštu siunčiau vaistus į namus, nes nežinojau, ką dar daryti. Neseniai narkotikus siunčiau paštu į draugo namus. Mano gyvenamojoje vietovėje, kiek žinau, nėra jokių negyvų lašelių. Ką tik skaičiau apie tai, kad kažkas siuntė į negyvenamą namą, bet tada siuntinys nebuvo pristatytas ir iš esmės dingo. Taigi tam tikra rizika yra. Aš neprieštarauju rizikai, žinoma, turiu omenyje, kad yra daugybė pašto siuntų. Man tik įdomu, ar nepastebiu akivaizdaus sprendimo. Pavyzdžiui, OpSec VPN yra paprasta, tiesiog tai padarykite. "Tor" yra paprasta, tiesiog tai padarykite. BTC yra lengva, tiesiog tai padarykite. Anoniminis neregistruotas el. paštas yra paprasta, tiesiog tai padarykite. Monero yra šiek tiek sunkiau, bet verta, tiesiog tai padarykite. Visa tai pereinu, o tada siunčiu paštu į draugo namus ir esu per vieną laipsnį nuo sulaikymo. Tai pagrindinė silpnoji mano plano vieta. Kokių idėjų turime?