S Susi81 Don't buy from me New Member Joined Sep 9, 2022 Messages 8 Reaction score 1 Points 3 Sep 27, 2022 #1 SVEIKI Ar kas nors gali padėti? Kaip man iš šio sirupo iš akiračio tirpalo išgauti PPA druską? Noriu jį naudoti raudonojo fosforo redukcijai. Attachments O6E17GUJny.jpg 362.5 KB · Views: 160
SVEIKI Ar kas nors gali padėti? Kaip man iš šio sirupo iš akiračio tirpalo išgauti PPA druską? Noriu jį naudoti raudonojo fosforo redukcijai.
Z zxcuseless Don't buy from me New Member Joined Aug 5, 2022 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 27 Sep #2 Brošiūra, neįmanoma 5% ppa jos labai maža. Jei norite sintetinti amfetaminą arba metamfetaminą, nenaudokite ppa, tai sunku Upvote 0 Downvote
Brošiūra, neįmanoma 5% ppa jos labai maža. Jei norite sintetinti amfetaminą arba metamfetaminą, nenaudokite ppa, tai sunku
Z zxcuseless Don't buy from me New Member Joined Aug 5, 2022 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 27 Sep #3 Aš galiu pasakyti, kad jūs Metodas sintezuoti amfetaminą iš p2np (galbūt 95 % grynumo) be al/li. Upvote 0 Downvote
S Susi81 Don't buy from me New Member Joined Sep 9, 2022 Messages 8 Reaction score 1 Points 3 28 Sep #4 P2np čia neįmanoma gauti Ar galiu virti sirupą, 2 iš jo? Tada galėčiau iš jo gauti 10 g ppa ir naudoti jį kaip efedriną raudonojo fosforo redukcijai kai naudoju efedriną, gaunu metamfetaminą, o kai naudoju ppa, gaunu amfetaminą, tiesa? Upvote 0 Downvote
P2np čia neįmanoma gauti Ar galiu virti sirupą, 2 iš jo? Tada galėčiau iš jo gauti 10 g ppa ir naudoti jį kaip efedriną raudonojo fosforo redukcijai kai naudoju efedriną, gaunu metamfetaminą, o kai naudoju ppa, gaunu amfetaminą, tiesa?
S Susi81 Don't buy from me New Member Joined Sep 9, 2022 Messages 8 Reaction score 1 Points 3 28 Sep #5 Taip pat domėtųsi, bet pirmiausia reikia padaryti p2np Upvote 0 Downvote
KokosDreams Don't buy from me Resident Joined Aug 16, 2022 Messages 912 Solutions 2 Reaction score 600 Points 93 29 Sep #6 Kai teisingai matau iš pakuotės, jūs esate iš Vokietijos? P2NP labai lengva gauti Vokietijoje Upvote 0 Downvote