Question Greičio gamyba

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Sveiki, esu čia naujokas ir norėčiau užduoti keletą klausimų apie Greičio gamybą ir tikiuosi, kad kas nors galėtų atsakyti į klausimus, nes dar nesu su tuo gerai susipažinęs.
1. Kokio grynumo procento turi būti actas ir sieros rūgštis?
2. Kuriuo dangčiu galima gauti gamybai reikalingų medžiagų?
3. Kaip galima nepastebimai gauti reikiamų medžiagų?
4. Kaip išgauti sidabro II nitratą, sujungus jį su aliuminiu?
Būčiau dėkingas, jei kas nors, turintis tokių žinių, galėtų atsakyti į klausimus. Iš anksto dėkoju.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Sveikas draugas, pirmiausia sveikinu jus šioje bendruomenėje ir didelėje šeimoje, jei skaitysite, greitai rasite visas kylančias abejones, net ir nedidelė paieška per meniu yra daugybė greičio gamybos vadovų, turite net super išsamių vaizdo įrašų apie procesą nuo pradžios iki galo... tiesiog pasidairykite po mūsų forumą ir greitai rasite tai, ko ieškote. Netrukus atsakysiu į jūsų klausimus.
Acto rūgštis veikia gražiai su 60%Minimali koncentracija, o gyvsidabrio kloridas veikia Jis buvo amalgamuotas į aliuminio foliją, todėl jūsų klausimas neturi prasmės arba neteisingai klausiama, leiskite man paaiškinti: gyvsidabris prilimpa prie aliuminio folijos, todėl kartu jie turi galią sumažinti nitro junginį iki amfetamino bazės. Kalbant apie sieros rūgštį, kaip ir visi reagentai, ji turėtų būti 98-99 % techninės laboratorinės kokybės, nors tada prieš naudodami ją turite ištirpinti, kad nesudegintumėte savo produkto, ir gerai pasirašyti druską. Tikiuosi, kad man pavyko jums padėti ir šiek tiek išaiškinti jūsų abejones. tačiau visi pradėjome nežinodami, šiame pasaulyje svarbi literatūra ir supratimas, todėl patariu daug skaityti ir suprasti, ko reikia, prieš ką nors darant. Į sveikatą ir sveiki atvykę.

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ačiū už sveikinimą ir atsakymą. Tai man padėjo daug geriau suprasti! Kitas klausimas, ką dangteliui galima naudoti, norint gauti įrankį ir žaliavą, jei nusipirkčiau normaliai ir internete?