Mes visi esame čia tam, kad jums padėtume, jei paaiškėtų, kad tarp mūsų dviejų viskas prasidėjo ne nuo to galo, pažadu, kad čia yra kompetentingesnių žmonių, kurie jums padės. Dabar, kol tiksliai nežinau, ką turite omenyje, galiu pažadėti, kad dauguma reakcijų mišinių, kurie rodo nesėkmės požymius, iš tikrųjų gali būti atkuriami mažesniu nei norima mastu. Chemikai tai, ką jūs norite atlikti preparatyviniu mastu, atlieka mažu masteliu, todėl mėgintuvėlis yra pirmas, nors galite daryti prielaidą, kad produkto išskyrimas nėra tikrasis tikslas, todėl turėtumėte investuoti tik tokį kiekį, kurį galite sau leisti prarasti mainais į gautas žinias apie reaguojančių medžiagų elgesį. Chiralinių molekulių išskyrimas nėra draugiškas pradedantiesiems ir manau, kad ne aš vienas esu tokios nuomonės. Man teko nemažai nusivilti tokio pobūdžio darbu, todėl vengiu būti nei tas asilas, kuris jus skatina, nei tas, kuris atgraso. Prašau pateikti aiškų procedūrinį aprašą (taip, tai vėl manyje esantis pedagogas), o aš pažadu jį su jumis išsamiai aptarti. Kelių teorinių pastangų atlikimas yra konstruktyvi praktika, kuri materializuosis į profesionalesnį jus, kuris gaus didesnį derlių ir kada nors ateityje išgaus produktą iš bet kokio rudo šlamšto.
Dieve, sėkmės ir geros kloties!