Question Ar turėčiau nuspalvinti savo gaminį

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Ar turėčiau nuspalvinti savo amfetaminą, kad turėčiau gatvės pavadinimą kaip filme "Breaking bad"?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Taip, aš dariau, kad pradėkite kaip teritorijų karą, kad tokiu būdu nuteikite žmones vienus prieš kitus eikite į baltųjų rajoną ir platinkite tik rudas ir juodas tabletes, o eikite į juodųjų rajonus ir visi šioje duoklėje duoklę baltoms tabletėms, o tada eikite ir nustokite tai daryti, nes jei jums reikia triuko, jūs turite dviaukštį šūdą

darkmatter7

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
wtf

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Sarcasam : kai tiesioginis atsakymas tiesiog nežino, jaučiasi nepakankamai

• Like
Reactions: vis

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Tai ne tik daro jį super pažeidžiamą, kad būtų tampered nukopijuotas ir jūs išleisti verslo pragaro taip pat implikuoja jus be jokios kvailos priežasties tiesiog padaryti visą šį verslą ir rūpintis kita veikla, kuri nėra jūs pamatysite, kad yra daug mažiau, jei esate sąžiningas

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Ne, kodėl turėtumėte tai daryti? ppl nori grynų produktų, taigi, jei tada pristatysite jiems nešvarius spalvotus produktus, jie tikriausiai nebegrįš, nes tai paprastas verslas. 1/1 Taip pat nemanau, kad mėlynasis metas ar smt yra daugiau nei vienkartinis vakarėlis. id labiau rekomenduočiau spausti tabletes ir pažymėti jas logotipu, nei tai daryti.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Taip, nebūkite tas vyrukas, kuris šūkauja triukus, pristato produktą ir renka atlygį

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Jie yra netikri! Cuz he gave me shit to sell and yo I smoke the whole bundle

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Tai gera rinkodaros strategija, jei jau turite susiformavusią klientų bazę, galite viską paįvairinti vien tam, kad žmonės žinotų, jog naudoja ar parduoda būtent jūsų produktą.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Pagaminkite puikų produktą, tada jį nuspalvinkite. Žmonės norės jūsų gaminių, o jūs sulauksite daugiau pardavimų. Svarbiausia - pirmiausia geras produktas

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
104
jei tikrai "norite" nuspalvinti it.. Aš turiu omenyje.. Ar matėte laidą? Spalvotas produktas 99 % atvejų nebuvo tikroji "Heizenbergo" mėlyna spalva, kuri atsirado dėl to, kad į metilaminą pridėjus tam tikro ingrediento įvyko cheminė reakcija... Bet aš tikriausiai per daug apie tai galvoju, spalvos yra įdomios, manau.

Mano pagrindinis ir tikrasis klausimas yra toks: ar tai nepadidina PoPo taikinio ant jūsų nugaros? Jie pradės rasti mėlynus maišelius aplink ir bus lengviau susieti atgal į tave, aš manau, ir be tiek daug reikia kviesti Narkotikų pareigūnų anksti į tyrimą.

Paskutinė, tikriausiai kvaila mintis: Kodėl nesu girdėjęs apie vyšnių (arba, kaip spėju, tavo atveju) mėlynosios avietės skonio metamfetaminą?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Aromatizuotas metamfetaminas? Man tai patinka. Man visada savotiškai patiko karčiai saldus mano presuoto adijo skonis

KurtV989

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
104
ar kaip dėl tos dangos ant "Advil"? Šūdas yra saldus! YUMMY! Kai pradėjau rūkyti cigarus ir buvau supažindintas su visais "skoniais", jų nekenčiau, kodėl prie tabako noriu saldaus? Šlykštu. Vieną kartą netyčia patekau į jautienos "Lo Mein" sultis ant bekvapių cigarų pakelio. Ilga istorija, kodėl, bet nepastebėjau ir jie taip išdžiūvo. Jų skonis buvo nuostabus ir man prireikė laiko, kol supratau, kas atsitiko. MĖSOS skonio cigarai! KODĖL TAI VIS DAR NĖRA ĮPRASTA???? Surūkykite cigarą ir pasakykite, kad jis nebūtų skanesnis su "užuomina" į šoninę. Taigi nuo tos dienos man rūpi tik skoniai ir keisti UP skonius.

Visiškai atskleidžiu, kad dar nebandžiau metamfetamino, bet manau, kad jo skonis yra bent jau panašus į 4MMC, nes visa tai iš esmės yra cheminės medžiagos? Kodėl gi ne vyšnių atspalvis ar kažkas panašaus, jei tai niekaip nepaveikia kokybės? Aš (vis dar) nesu chemikas, todėl negaliu tiesiogiai apie tai kalbėti, todėl man tikrai įdomu, ar iš tikrųjų bet kuriam iš šių narkotikų įmanomas saldainių skonis...

Manau, kad turėtum žinoti, kad negalima rūkyti ar švirkštis.. Tai gali būti blogai.. Galbūt ką tik atsakiau į savo paties klausimą... Bent jau į šį, aš vis dar svarstau apie mėsos skonio cigarus... 🤔

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Džesė: "Slaptasis ingredientas - aitrioji paprika p."
Tuco: ".........Nekenčiu jo........"

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Meto skonis, apie kurį kalbu, buvo reklaminiai spaudiniai. Tikriausiai jis buvo skanus, nes buvau nuo jo priklausomas. Visada galėjau pajusti tą karčiai saldų narkotikų skonį ir žinoti, kad turiu gerą dozę. Jis buvo panašus į advil