ar kaip dėl tos dangos ant "Advil"? Šūdas yra saldus! YUMMY! Kai pradėjau rūkyti cigarus ir buvau supažindintas su visais "skoniais", jų nekenčiau, kodėl prie tabako noriu saldaus? Šlykštu. Vieną kartą netyčia patekau į jautienos "Lo Mein" sultis ant bekvapių cigarų pakelio. Ilga istorija, kodėl, bet nepastebėjau ir jie taip išdžiūvo. Jų skonis buvo nuostabus ir man prireikė laiko, kol supratau, kas atsitiko. MĖSOS skonio cigarai! KODĖL TAI VIS DAR NĖRA ĮPRASTA???? Surūkykite cigarą ir pasakykite, kad jis nebūtų skanesnis su "užuomina" į šoninę. Taigi nuo tos dienos man rūpi tik skoniai ir keisti UP skonius.
Visiškai atskleidžiu, kad dar nebandžiau metamfetamino, bet manau, kad jo skonis yra bent jau panašus į 4MMC, nes visa tai iš esmės yra cheminės medžiagos? Kodėl gi ne vyšnių atspalvis ar kažkas panašaus, jei tai niekaip nepaveikia kokybės? Aš (vis dar) nesu chemikas, todėl negaliu tiesiogiai apie tai kalbėti, todėl man tikrai įdomu, ar iš tikrųjų bet kuriam iš šių narkotikų įmanomas saldainių skonis...
Manau, kad turėtum žinoti, kad negalima rūkyti ar švirkštis.. Tai gali būti blogai.. Galbūt ką tik atsakiau į savo paties klausimą... Bent jau į šį, aš vis dar svarstau apie mėsos skonio cigarus...