Šiuo metu dirbu su pipirinės rūgšties oksidacija, Chem Player įdėjo gerą techninį vaizdo įrašą į YouTube, bet geriausiu atveju yeilds yra mažas. Taigi, nagrinėju ozono generavimo metodą, kai generatorius aprūpinamas deguonimi. Akivaizdūs rezultatai yra piperoninė rūgštis, tai gero kvapo chemija, nuo pipirų kvapo iki kramtomosios gumos ir maraschino vyšnių kvapo.
Mano D-Amph šaltinis yra receptinis ir turiu šūdų, su kuriais reikia dirbti, bandymas oksiduotis skamba įdomiai, net jei tai taip pat sudėtinga, kaip ir oksidacija, kurią šiuo metu darau, Iam interested in the oxidative mechanism used here and if there are multiple methods to achieve this?
Tada N-Hydroxy-MDA, tai įdomu, nes MDA yra žingsnis prieš MDMA ar aš čia sapnuoju.
Redukcinė aminizacija iki D-Meth skamba įdomiai, ar tai tas pats, kaip redukuoti amidus iki aminų naudojant LAh, arba redukcinis alkilinimas su borohidridu. Mano chemijos žinios artėja į priekį, bet aš vis dar mokausi, todėl mano žinios nėra labai plačios. Man pavyko laikytis šioje svetainėje pateiktos mesc technikos, kad galėčiau sintetinti 3,4,5TMBH pradinę medžiagą, galiausiai redukuotą THF su LAh.
Pone, jūs turite mano dėmesį!