- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 4
Sveiki, mano klausimas susijęs su MDP2P redukavimu į MDMA ir P2P į metamfetaminą naudojant NaBH4... ar vietoj to, kad būtų naudojamas reaktorius su apvalkalu arba ledo vonia, kad reakcija būtų atšaldyta žemiau 20 laipsnių NaBH4 pridėjimo metu, būtų galima naudoti sausą ledą, kuris būtų leidžiamas į reakciją Siekiant greičiau atšaldyti reakcijos mišinį, ir tai galėtų būti keičiama...
Akivaizdu, kad reakcijoje neturi būti vandens, todėl negalima naudoti vandens ledo kubelių.
Tačiau nesu tikras, ar dalis anglies dioksido, kuris gali ištirpti metanolyje, nesureaguos taip, kad reakcija sutriktų.
Manau, kad anglies dioksidas sudarys silpną rūgštį, o metilaminas yra bazė, taigi reakcija vyks... bet jei pridėsite tik po to, kai susidarys iminas, ar tada tai veiks? Turint omenyje, kad po ranka yra džioviklių, kuriuos galime pridėti, bet ar gali vykti kitos kenksmingos reakcijos? Ar tai gera idėja išbandyti?
Ar kas nors, turintis chemijos žinių, gali man padėti šiuo klausimu.
ačiū
cmc
Akivaizdu, kad reakcijoje neturi būti vandens, todėl negalima naudoti vandens ledo kubelių.
Tačiau nesu tikras, ar dalis anglies dioksido, kuris gali ištirpti metanolyje, nesureaguos taip, kad reakcija sutriktų.
Manau, kad anglies dioksidas sudarys silpną rūgštį, o metilaminas yra bazė, taigi reakcija vyks... bet jei pridėsite tik po to, kai susidarys iminas, ar tada tai veiks? Turint omenyje, kad po ranka yra džioviklių, kuriuos galime pridėti, bet ar gali vykti kitos kenksmingos reakcijos? Ar tai gera idėja išbandyti?
Ar kas nors, turintis chemijos žinių, gali man padėti šiuo klausimu.
ačiū
cmc