Yra dalykų, kuriuos galima improvizuoti, bet negalima improvizuoti vakuuminio distiliavimo rinkinio ar refliukso po inertinėmis dujomis sąrankos. Įsigykite 20-30 dalių rinkinį. Tiesiog nusipirkite jį. Jei reikia, nusiųskite jį savo močiutei. Taip galima sukonfigūruoti iki 100 reakcijų. Pagal jį galima nemažai improvizuoti. Aš turiu maždaug tiek ir nedaug ko negaliu padaryti.
Kita pastaba, mano didžiausi kinkos buvo;
A) ši karšta maišyklė yra šiukšlė. Tai pigus, kurį matote visur parduodamą už maždaug 40 dolerių. Praleiskite jį. Jame yra termistorius, kuris neleidžia jam įkaisti daugiau nei 100 °C. Teigiama, kad jo kaitinimo galia yra 250 W, bet užtikrinu jus, kad, pažvelgus į elementą, jokiu būdu nėra 250 W. Jame yra maždaug 5 žvejybinės virvės dydžio vielos apsivyniojimai aplink kartono apskritimą, kuris iš vienos pusės yra aliuminizuotas, o iš kitos - plikas kartonas. Jis neužvirintų nė puodelio vandens. Niekada! Iš "eBay" įsigijau tikrą naudotą, 650 vatų galios, ir jis užvirins vandenį per 2 minutes. Jame trūko poros varžtų, o maišymo mechanizmui reikėjo šiek tiek padirbėti, todėl pasiskundžiau ir gavau jį už pusę kainos - 50 USD su pristatymu. Pastaba; jei jūsų maišymo mechanizmas nesiliauja, šio virintuvo viduje yra kintamas rezistorius, kuris reguliuojamas plokščiu atsuktuvu. Pasukite jį į viršų.
B) Aš jį kaitinau kitu būdu ir 3 kartus iš eilės užvirinau vandenį į kondensatorių. Negalima ištraukti vakuuminės linijos, jei ji pradeda energingai veikti. Joje yra vakuumas dumby! Jums reikia vožtuvo, bet kol jo neturite, termometro korpuso atsukimas veiks ir netgi galėsite kontroliuoti, kiek išleidžiate, ir palaikyti tam tikrą vakuumą