Kaip variantą pasiūlėte "pastovus tiekimas", tačiau (gali būti, kad tai tik mano asmeninis požiūris į vartojamus žodžius) tinkamesnė formuluotė turėtų būti "pastovus tiekimas", nes ji nurodo vienodą prieinamumą ir kokybę.
Kalbant apie "kita", manau, kad, kol tai neviršija teisinių ribų, pirmenybė turėtų būti teikiama kuo didesnei tiek pardavėjų, tiek klientų priežiūrai. Apie tai kalbėjo ir keletas kitų respondentų. Rekomendacijos ir (arba) kieno nors laidavimas yra gerai, tačiau vaizdo kvalifikacinis dokumentas (pvz., vartotojo vardas ir data, užrašyti kartu su administratoriaus prašoma frazė, rodoma vaizdo įraše, kuriame pareiškėjas vartoja pasirinktą (-us) narkotiką (-us). Iš pardavėjų pusės - nulinės tolerancijos klaidingiems / netiksliems produktų aprašymams politika. Be to, nors tai greičiausiai labai priklauso nuo konkretaus pardavėjo, priemonės, kuriomis būtų galima užsisakyti tam tikrų prekių dideliais kiekiais, o ne mažų kiekių daugiklius.
Dar vienas "kitas" aspektas - įtraukti papildomus patikrintus pardavėjus iš JAV, geriausia, kad būtų galima atstovauti regionams. Be to, norėčiau matyti bet kurio pardavėjo siūlomų produktų dabartinius laboratorinių tyrimų (GCMS) rezultatus.
Galiausiai, ir tai tikriausiai jau kažkur paskelbta, nors man dar nepavyko rasti, - reikalavimų, kuriuos naudotojas turi atitikti, kad jam būtų suteiktas leidimas tapti pardavėju, sąrašas.
Paskutinis dalykas, kurį pasakysiu, yra nuomonė: Aš be galo gerbiu šią svetainę ir principus, kuriais ji buvo įkurta. Ar būtų galima patobulinti kai kuriuos paprastus dalykus, kad pagerėtų klientų patirtis? Žinoma. Jau vien tai, kad trečioji šalis laikytų sandorio mokėjimą depozitinėje sąskaitoje, kol gaus pristatytą medžiagą ir bus ja patenkinta, yra išskirtinis dalykas. Tęskite puikų darbą! Toliau siekite tobulėti ir suteikite klientams galimybę daryti teigiamus pokyčius. Tai, ką darote, yra įspūdinga, ir aš nekantrauju pamatyti, kas laukia ateityje!