G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Sep 8, 2023 #1 Ar kas nors žino, kas tai yra ? Tai šiek tiek saldaus skonio. Attachments I3SuGmFLzt.jpg 7.1 MB · Views: 283 TJmkf7jyFw.jpg 4.3 MB · Views: 79
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #2 Sukūrėte, nusipirkote ar radote? Ar tai narkotikai, saldainiai, ar marmuras? Man reikia daugiau informacijos Upvote 0 Downvote
Sukūrėte, nusipirkote ar radote? Ar tai narkotikai, saldainiai, ar marmuras? Man reikia daugiau informacijos
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #3 Nusipirkau jį, ir kai u snort it s kaip tik palaiko u miegoti ne visiškai aukštas, ieškojo jį internete ir atrodo, kad 4cmc Upvote 0 Downvote
Nusipirkau jį, ir kai u snort it s kaip tik palaiko u miegoti ne visiškai aukštas, ieškojo jį internete ir atrodo, kad 4cmc
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #4 Ir milteliai, kai juos sutriname, atrodo kaip 3cmc ir 3mmc, o kai sutrinam juos į mažus gabalėlius, jie pakeičia spalvą, ji skaidri, o ne gelsva Upvote 0 Downvote
Ir milteliai, kai juos sutriname, atrodo kaip 3cmc ir 3mmc, o kai sutrinam juos į mažus gabalėlius, jie pakeičia spalvą, ji skaidri, o ne gelsva
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #5 Atrodo, kad tai vidutiniškas katinonas. Taip spėčiau ir aš. Kaip jį nusipirkote? Tai yra, kas tai turėjo būti? Upvote 0 Downvote
Atrodo, kad tai vidutiniškas katinonas. Taip spėčiau ir aš. Kaip jį nusipirkote? Tai yra, kas tai turėjo būti?
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #6 Tai turėjo būti 3cmc, bet kaip su saldžiu skoniu ? Ar galite man pasakyti, ar tai normalu? Upvote 0 Downvote
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #7 Atsiprašau, nesu tikras. Šiek tiek pasižvalgiau po internetą ir kažkas pasakė štai ką: rage3c: Mano du centai: 3cmc yra sūrus, 3mmc - ne.3cmc yra aiškus, 3mmc - ne. VapinLyf: Su 3cmc galima pajusti chloro skonį. Jei kada nors išgėrėte ketamino iškart po jo, galite pastebėti, kad jie abu turi bendrą skonį. Neradau jokių užuominų apie tai, kad jis būtų saldus. Upvote 0 Downvote
Atsiprašau, nesu tikras. Šiek tiek pasižvalgiau po internetą ir kažkas pasakė štai ką: rage3c: Mano du centai: 3cmc yra sūrus, 3mmc - ne.3cmc yra aiškus, 3mmc - ne. VapinLyf: Su 3cmc galima pajusti chloro skonį. Jei kada nors išgėrėte ketamino iškart po jo, galite pastebėti, kad jie abu turi bendrą skonį. Neradau jokių užuominų apie tai, kad jis būtų saldus.