Question Kur nurodyti pardavėjui siųsti siuntą?

monsterpen8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pirmą kartą noriu nusipirkti tam tikrų vaistų tamsiajame tinkle, bet koks turėtų būti siuntimo adresas, nes nenoriu, kad pardavėjas žinotų mano namų adresą. Taigi, ar leisti siųsti į pašto surinkimo punktą, ar siųsti siuntą tiesiai į namus?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Priklausomai nuo to, kur gyvenate, jums prireiks "deaddrop" arba kokios nors anoniminės siuntų tarnybos. Greitai

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Ar kada nors girdėjote apie negyvąjį lašą?

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Esu iš Brazilijos ir neįtikėtina, kaip atrodo, kad šį terminą ėjau žinoti šiandien. Čia mes vartojame terminą "apelsinas", kuriuo vadiname žmones, teikiančius tokio pobūdžio paslaugas

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Them geresnis metodas yra naudojant negyvąjį lašą gauti mano užsakymą ir paimti iš jo?

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Mirtinas lašas iš patikimo tiekėjo yra saugesnis nei vaistų gavimas per pašto dėžutę

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Sutikite, tik nematau, kad tai prigytų Amerikoje. Aš tiesiog negaliu aš apie tai, kad sąžiningai ar tiesiog žmonės atgal šveičia kiekvieną centimetrą viską ir kiekvieną gatvę. Žmonės, kuriuos aš bandžiau daryti dalykų paslėpti daiktus ir grįžo ir jie buvo dingo, ir mes net nekalbame apie pagrindinius daiktus čia. Tai tik miestas, kuriame esu pietuose. Turiu omenyje, kad ten tikriausiai yra gerų vietų. Geri miestai, bet aš visada norėjau, kad tai čia prigytų, ir aš tiesiog nematau, kad tai įvyktų. Girdėjau. Tikrai tikiuosi, kad klystu arba kas nors, kas žino planą, kuris pasiteisino

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
JAV turime naudoti tikrąjį vardą ir adresą, antraip viskas gali labai komplikuotis, kad lašai mane iš karto atvykti į JAV

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
testint ........ kokių nors patarimų, kur siųsti į JAV, išskyrus mano namus?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Deja, ne arba nerekomenduočiau kitiems žmonėms. Neleisčiau jo siųsti niekur, kur negalėčiau prisiimti visos atsakomybės, jei s*** pataikytų į ventiliatorių. Bet jei turite patikimą sukurtą tinklą, kuris būtų idealus, o vietos, kurios kasdien gauna siuntinius, yra geriausios mes iš viso praleidome pusantrų metų užsakydami iš Kinijos ir dar blogiau nei Nyderlandai, geranoriški b******* daiktai, kurie atrodo įtartini per rentgeno spindulius PM man keletą kitų konkretesnių gudrybių, kurių išmokome. Nė vienas iš jų nepasiteisino 100 proc. Jie tampa labai geri

crazylabs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
kai esate iš Vokietijos, galime jums padėti su anoniminiu "DHL Packstation", su juo lengva dirbti, tik jums reikia seno išmaniojo telefono, atviro wlan ir pardavėjo, ten galima siųsti per DHL arba paštą.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Taigi užsisakiau gaminį į namus. Galite liepti, kad jie atsiųstų jį pas draugą ar kaimyną ir bandytų slapta jį paimti, bet tai tampa sudėtinga ir įtraukia daugiau žmonių, o tai man nepatinka.

Geras pardavėjas lieps jums atsiųsti jiems savo siuntimo duomenis užšifruotus PGP (tai turėtų būti daroma visada. Tai užtikrina, kad adresą matys tik pardavėjas.) Jei nenaudojate pgp, jums tikrai reikia išmokti ir jį naudoti.
Pardavėjas paprastai slapta išsiųs jūsų produktą, užmaskuodamas jį kaip kažką kitą ir pagal poreikį vakuuminiu būdu užklijuodamas. Apskritai įprastai atrodantis paketas, tikėkimės, bus nepastebėtas kaip ir visi kiti paketai.

JAV nenaudoja "mirusių lašelių" tiek, kiek reikėtų

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Gerai, einu mokytis PGP. JAV mums reikia gero įvadinio punkto, kad patektume į šalį, o tada regioniniai negyvi lašai iš ten.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Sutinku. Norėčiau žinoti daugiau apie tai, kaip tai daro kitų šalių prekiautojai

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
naudoti kaimyno adresą, laukti ten numatytu atvykimo laiku

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Nežinau, ar tai tendencija, bet mačiau, kad tai labai išpūsta

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Taip, galiu matyti, kad tai blogai baigsis. Galbūt, jei kurį laiką šeimininkautumėte namuose, būtų geriau?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
93
Jei pažįstate ką nors, kas dirba Resthome.