Kodėl vadinamosios valdžios institucijos savo gyvenimo užkariavimu laiko narkotikų vartotojo sulaikymą?

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Man atrodo, kad valdžios atstovai, dar vadinami policija, 90 proc. savo laiko ir mokesčių mokėtojų pinigų skiria narkotikų vartotojo paieškoms. kuris paprastai būna nusigėręs, neturtingas ir niekam nekenkia! Ar šis pasaulis yra tikras? tai neturi jokios prasmės, išskyrus tai, kad galbūt jų pagrindinis darbas yra išlaikyti tam tikrą grupę žmonių, bandančių rūpintis savo reikalais, sistemos dugne.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
sutinku, jie yra vyriausybės prostitutės, gaunančios pinigus už darbotvarkę, kuri naudinga tik turtingiesiems. nežinau, kaip jie miega naktimis. manau, kad vidutiniam žmogui lengviau jaustis, kad aplink bėgioja "narkomanai", bet nekenčiu, kaip demonizuojami narkotikų vartotojai. be to, kad vartoju narkotikus, esu palyginti normalus žmogus, kuris prisideda prie visuomenės gyvenimo, bet žmonėms atrodo, kad kiekvienas narkotikų vartotojas yra žudikas, gaujos narys ar dar kas nors.

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Kontrolės sistema sukurta taip, kad sutriuškintų visus, kurie vartoja ar platina narkotikus. išskyrus "Pfizer" ir tuos tipus, tai visiškai atsilikusi sistema mūsų akyse, žinoma, bet krikščionys valdo šią šalį! ir dažniausiai remdamiesi savo išankstiniais įsitikinimais. nenoriu užsipulti nė vieno žmogaus tikėjimo aukštesniąja jėga, bet tie vaikinai yra teisėjas, prisiekusieji ir kaltintojai

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
taip, kartą bandžiau kalbėtis su mama apie psichodelinę terapiją, o ji buvo tokia: "bet kam rūpi, ar tai padeda žmonėms, juk tai neteisėta ir neteisinga." Pabandykite tai pasakyti žmonėms, kuriems tai būtų labai naudinga. žmonėms, kenčiantiems nuo nerimo ir panašiai.

• Like
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Taip haliucinogenai yra mažiausiai kenksmingi ir potencialiausi. Bet jūs galite perdozuoti 5meoDMT

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Neturėjau supratimo. taip pat yra rcs ir shi, kurie gali jus nužudyti, manau, bet idk, ar tai skaičiuojama

• Love
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
RC lengva (labai stipri mikro dozė) OD KIllers: 5meo-dmt, Nbombs, Noids (dažniausiai šiuolaikiniai)

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
162
Kaip sakė George'as Carlinas: "Tai biiig... [prestižinis, išskirtinis - visagalis] ...klubas. Ir tu jame nesi".
Dėl viso to veidmainiškumo aš matau raudoną spalvą. Didžioji farmacija iš esmės gali daryti, ką tik nori. Žmonės gali mirti, susižeisti ar susirgti nuo jų produktų ir aplaidumo. Keletas žmonių gaus kompensaciją už tylėjimą. Jei netvarka per didelė, kad ją būtų galima suvaldyti, tada prasideda kolektyviniai ieškiniai, kurie paprastai nukentėjusiesiems neatneša nė pusės tiek, kiek uždirba, be to, jie garsėja laiko švaistymu ir bėgimu į priekį. Galų gale jūs gaunate šiek tiek pinigų, o jie, blogiausiu atveju, tikriausiai atsiperka. Kaip matote, šiems žmonėms svarbu tik pinigai. Nieko neišsprendžia, ir jie pasirengę išleisti kitą galimai kenksmingų produktų liniją.

Jei kalbate apie JAV, krikščionys čia tikrai nevaldo. Mes visi tik dar labiau tolstame nuo savo dieviškumo. JAV, ES, visos JT. Jas visas valdo ta pati grupė ar šeimos. Susiskirstę į pogrupius ir frakcijas, nors galbūt ir nesutaria dėl savo veikimo būdo, galiausiai jie siekia to paties tikslo. Visi ginčai ir konfliktai tėra tik dūmai ir veidrodžiai, kuriais siekiama sukurti iliuziją, kad vis dar egzistuoja laisvas pasirinkimas arba netikrumas, kad mūsų balsai yra svarbūs ar pan. Šis planas įgyvendinamas jau šimtus metų. Tai jau kita istorija kitam kartui.

Teisėsauga yra tas kartelis, dėl kurio iš tikrųjų turime nerimauti. Mano supratimu, jie yra didžiausia organizuotų nusikaltėlių grupė. Gangsteriai su ženkliukais. Jie visi laikosi kartu ir dengia vieni kitų užpakalius. Tuo tarpu žmonės parduoda savo kaimynus be jokios kitos priežasties, tik dėl to, kad galbūt jiems kilo įtarimų dėl "neteisėtos veiklos" ir "taip elgtis teisinga".

Mane dažnai sustabdo policija, ir vos tik jie išsiaiškina, kas aš toks, pradeda nuo "elgiatės keistai, ar ką nors paėmėte? kodėl jūsų akys tokios?" "išeinate iš žinomo didelio narkotikų aktyvumo rajono" "kiek paėmėte, iš kur gavote ir t. t. ir t. t." Aš visada tik... "Ar kur nors netrūksta vaikų ar pan. Ar negalite nueiti ir padaryti ką nors iš tikrųjų gero visuomenei, užuot kratę ir persekioję žmones, kuriems ne taip gerai sekasi?" Manytumėte, kad mes, mokesčių mokėtojai, turėtume turėti daugiau įtakos teisėsaugos institucijų politikai ir veiklai, jų laiko ir išteklių panaudojimui.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Policininkai tiesiog stengiasi kilti karjeros laiptais. Nemanau, kad tonai policininkų iš tikrųjų rūpi naudotojas, bet areštai padės jums kilti aukštyn skyriuje ar agentūroje