- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 20
Sveiki, šajā vietnē esmu redzējis daudz runu par to, kā atmazgāt naudu un padarīt to legālu, un pamanīju, ka atbildes bija virspusējas un ne padziļinātas, zinot, ka ir jaunas metodes, kas iepriekš medijos neparādīsies, un es jūs par tām tagad informēju. Nu, vispirms sapratīsim jēdziena "naudas atmazgāšana" nozīmi. Naudas atmazgāšana ir saistīta ar naudu, kas iegūta no narkotiku tirdzniecības, ieročiem vai krāpšanas, un jūs vēlaties to noguldīt savā bankas kontā. Klasiskā naudas atmazgāšana nedarbojas kā iepriekš. Piemēram, iedodot uzņēmuma vadītājam skaidru naudu un uzdodot viņam to pārskaitīt uz jūsu bankas kontu. Tagad valdības veic uzņēmumu vai iestāžu, kas pārskaita naudu uz noziedznieka kontu, revīziju un mēra to ekonomisko izaugsmi. Es jums pastāstīšu stāstu un pastāstīšu par naudas atmazgāšanas metodi, ko uzskatu par vienu no piemērotākajām metodēm, taču ļoti sarežģītu. Nu, teiksim, es esmu, piemēram, Malaizijā un kādam cilvēkam, sauksim viņu par Vladimiru, esmu atdevis noteiktu summu, teiksim, 10 miljonus eiro, un viņš man pēc neilga laika, neilgi, 8 miljonus eiro, tos ir atdevis. Mani pārsteidza procesa ātrums, un es viņam pajautāju, kā šī metode darbojas. Viņš man pastāstīja, ka, tiklīdz es viņam nodevu šo summu, viņš sazinājās ar cilvēkiem Vācijā un vairākās Eiropas valstīs un teica viņiem, ka, ja viņi vēlas pārskaitīt naudu savām ģimenēm Malaizijā, viņiem nav jādodas uz bankām. Es viņiem naudu nodošu pats, turklāt ar zemāku komisijas maksu nekā bankās un tajā pašā dienā. Jums tā ir jānodod kādam cilvēkam, teiksim, viņa vārds ir, piemēram, Džons. Tiklīdz Džons saņem 10 miljonus eiro, Vladimirs sadala manu naudu, kas ir 10 miljoni, to cilvēku radiniekiem, kuri veica pārskaitījumu. Ko darīja Džons, tiklīdz viņš saņēma šo summu? Viņš nodeva to kādam elektronikas uzņēmumam Vācijā un teica, ka es gribu no jums nopirkt 10 miljonus eiro, zinot, ka šis uzņēmums ar viņiem sadarbojas arī organizācijā. Viņi pārveda elektroniku uz Malaiziju un pārdeva to Vladimira elektronikas uzņēmumam. Rezultāts šeit ir tāds, ka es paņēmu 8 miljonus pēc viltus pārdošanas operācijām uzņēmumā un reģistrēju kā ieguldījumu uzņēmumā, bet viņš paņēma 2 miljonus un pārskaitījuma priekšrocības personām, kas veica pārskaitījumu, un produktus, kurus var tirgot par divkāršu summu. Tomēr dažas lietas bija noslēpumainas, piemēram, uzņēmuma daļa Vācijā. Tas tiek uzskatīts par pilnīgu naudas atmazgāšanas organizāciju. Tagad šķiet, ka visa aina jums ir noskaidrota, zinot, ka organizācija darbojas jau ilgu laiku, tāpēc viņiem ir spēcīga klientu bāze un process bija ātrs. Atgādinājums: Atgādinājums: minētās valstis un personu vārdi ir izdomāti, lai nodrošinātu viņu drošību.
Paldies, ka izlasījāt ar cieņu,
DAX
Paldies, ka izlasījāt ar cieņu,
DAX