Question šŸ™LÅ«dzu, palÄ«dziet man iedziļināties ražoÅ”anā un sintēzēšŸ’Š

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Hei, esmu jauna Å”ajā forumā un ļoti priecājos, ka beidzot atradu cilvēkus, kuriem ir zināŔanas, ko meklēju!

Tātad es jau esmu gandrÄ«z pabeidzis die tableÅ”u preses izgatavoÅ”anu, esmu veiksmÄ«gi ražojis dmt, ekstrahējis nezāļu koncentrātus, sajaucis liesās utt. un mans mērÄ·is ir izprast un uzsākt dažādu vielu ražoÅ”anu/sintēzi.

Es domāju, ka sākumam pēc dmt ražoÅ”anas labākais potenciālais solis bÅ«tu sākt ražot 4mmc, jo "vieglā sintēze", ko es Å”eit esmu atradis, manuprāt, ir labākais veids, kā sākt ražot vielu ar lielu pieprasÄ«jumu un tikai dažiem piegādātājiem.

Tāpēc mans jautājums ir, vai ir kaut kas, ko man vajadzētu ražot vispirms, pirms sākt ražot 4mmc. Un vai ir citas vielas, ko es varu ražot vairāk, tad mazāk "viegli".

Vai ir kāds, kas bÅ«tu gatavs mani ievirzÄ«t pareizajā virzienā, attiecÄ«bā uz man nepiecieÅ”amo aprÄ«kojumu (magnētiskais maisÄ«tājs utt.).

Un kur es varu viegli saņemt Ŕīs vielas, lai tās nosÅ«tÄ«tu uz Austriju?

Kādas iekārtas man vajadzētu iegādāties, jo Ä«paÅ”i citai ekstrakcijai/sintēzei, kā arÄ«.

BÅ«tu lieliski, ja kāds ir gatavs ieinteresēts jaunpienācējs ar nelielu pieredzi, lai iegÅ«tu zināŔanas un prasmes!

Sveicieni šŸ™ un iepriekÅ” paldies!!!

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Joprojām meklēju kādu, kas sākumā piegādātu man neliela apjoma ķīmiskās vielas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Dažkārt tās var tikt nopirktas. Dažreiz tos var atdalÄ«t no sadzÄ«ves vai autoÄ·Ä«mijas vai krāsas noņēmējiem u. tml. Dažreiz tās ir vienkārÅ”i jāsintezē. 4mmc Ŕķiet vienkārÅ”s tikai tāpēc, ka var iegÅ«t 2-b-4-metilpropriofenonu. Tāpat arÄ« daudzas narkotikas ir viegli pagatavojamas. Ja jums bÅ«tu jāsāk ar proprionskābi un jāizgatavo proprionilhlorÄ«ds, lai no tā iegÅ«tu propriofenonu, lai no tā iegÅ«tu para-metilpropriofenonu, lai no tā iegÅ«tu 2-brom-4- Me-propriofenonu, jÅ«s to par vieglu nesauktu.
Ja
vēlaties palÄ«dzÄ«bu, jums bÅ«s vismaz jāizvēlas, ko gatavojat, un jāveic iepriekŔējs darbs. JÅ«s varat ēst no manas rokas, bet es jums nedoÅ”u pudeli.

ƍ1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
>Ja jums būtu jāsāk ar proprionskābi un jāizgatavo proprionilhlorīds, lai izgatavotu propriofenonu, lai izgatavotu para metilpropriofenonu, lai izgatavotu 2-brom-4- Me-propriofenonu, jūs to nesauktu par vienkārŔu.

Es to darÄ«Å”u uz sava balkona. Vai es varu sākt no metanola un platÄ«na, kas iegÅ«ts no katalÄ«tiskajiem pārveidotājiem, vai arÄ« man ir jāsadedzina arÄ« mans sērs?

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Tās vairāk attiecas uz to, kādas ir jūsu iekārtas, ražot jebko ir viegli, ja jums ir labas iekārtas.
4-mmc un lÄ«dzÄ«gi savienojumi bÅ«tÄ«bā ir tikai reducÄ“Å”ana mazliet vārÄ«Å”ana un izvilkÅ”ana ar nepolāru Ŕķīdinātāju, tad tiek veikta kristalizācija.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
Es varu ieteikt to, kas jums nepiecieŔams, un man ir zināŔanas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
ViņŔ to arÄ« dara. Ja viņŔ aizskrien lÄ«dz telefona bÅ«diņai vai pārnēsājamajam podiņam, viņŔ iznāk ar apmetni un apakÅ”veļu virs kedām.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Ķīmijas glāžu komplekts, kurā ir aptuveni 40 gabali, ļaus jums sākt darbu ar maisÄ«Å”anas plÄ«tiņu. Es to sauktu par 250 dolāriem. Bet tas ir ļoti pamata, un jums bÅ«s nepiecieÅ”ami 500 dolāru, lai varētu veikt koledžas 101 Ä·Ä«mijas kursu. Walmart ir VEVOR 1000ML 29 detaļu komplekts, kas Å”obrÄ«d tiek pārdots par 99 $! JÅ«s varētu iegÅ«t vienu lētāku, ja jÅ«s centāties, bet, salÄ«dzinot ar patieŔām lētu stiklu, tas ir pienācÄ«gs ser

Last edited:

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
Manā vevora komplektā trūkst tikai termometra viena darba gada laikā... tas nozīmē, ka tie ir diezgan labi.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Man arī nevajadzēja ilgi lauzt termometru, bet manai plītiņai ir zonde, un man ir termopara, ko varu pieslēgt pid kontrolierim, kas tikai mēra temp, vai arī ir tāds, kas iebūvēts spirālē, kas uzkarsējas un notur temp.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Esmu iztērējis 3 reizes vairāk, nekā cilvēkam vajadzētu iztērēt hoplatei. Pirmais, ko es nopirku, bija 60-70 dolāru par lietu. Tā nekad neuzvārÄ«ja Å«deni! PatiesÄ«bā tas nevarēja pārsniegt 100 Ā°C, jo tam bija termistors, kas to apturēja. Tāpēc es to izņēmu, un sildelements bija nekas, kā lēts fēns. Tievi vadi, kas apvÄ«ti ap aluminizēta kartona koku. Tika apgalvots, ka tas ir 100 vati. 100 vatu sildÄ«Å”ana nepadarÄ«s savu darbu. Es ieliku tajā 1600 vatu plÄ«ts degli, bet magnētiskais plÅ«sma bija tik spēcÄ«gs, ka magnēts nemainÄ«jās, tad tas izkusa peļķē. Tālāk es dabÅ«ju lietotu sms no ebay. Tas maksāja 100 dolārus, un, kad es to dabÅ«ju, tas maisÄ«jās tikai sākot no 400 apgriezieniem minÅ«tē, un tam trÅ«ka kājas, tāpēc es sÅ«dzējos un saņēmu atpakaļ 50%. MaisÄ«Å”anas laboÅ”ana bija vienkārÅ”a turpat uz potenciometra ir potenciometrs, kas regulē ātrumu, man tikai vajadzēja to pagriezt uz leju. Tas bija 500 vati, un tas varēja izvārÄ«t tasi Å«dens 4 minÅ«tēs. Deglis aizgāja ārā, un es nevarēju atrast aizvietotāju, kas bija mazāks nekā es samaksāju par Å”o lietu, iet es paņēmu kokogļu Ŕķiltavu un salieku to, lai atbilstu elementa sliedei, kas darbojās, bet es baidÄ«jos to atstāt bez uzraudzÄ«bas. Tāpēc beidzot es izŔķīros un nopirku 150 dolāru vērtā vevoru ar 500 vatu sildÄ«Å”anas jaudu, digitālo rādÄ«jumu un zondi. Tas apgalvo, ka tas ir piemērots 5 litriem. Tomēr maisÄ«Å”ana ir mazliet vāja. Magnēts paÅ”i ir vāji. Moral to stāsts iegÅ«t 500 vatu apkures tas ietaupÄ«s jÅ«s no izŔķērdēt savu naudu