160°C

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Tieši tāpēc es sievai saku, ka mēs nepirksim 60 8 dolāru vērtās bumbiņas. 100 dolāru minimums, un nepiedāvā nekādu cenu. Ja tas sūds ir tik lēts, tad tur ir kaut kāda tinga Wong. Es atrodos aptuveni 800 pēdu virs jūras līmeņa, tāpēc pareizajam skaitlim vajadzētu būt 165°C. Paskaties, cik brūns tas kļuva. Burtiski tā izkusa tieši brūnā krāsā. Laipni lūgti Amerikā! Tā garšoja sūdīgi, tas un cena lika man saprast, ka man vajadzētu to pārbaudīt.
KtoA3QeUMn
Ted līdz brūns.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Vevora bullshit maisītājplāksnes ar pieslēgtu zondi uzkarsējas tikai līdz 100 °C, tāpēc pēc tam es to pamazām uzkarsēju ar lāpu. Tā ir izkausēta svece, šķidrums mērglāzē, tas sūds apakšā bija putekļi uz vecās tējas sveces, ko es izkausēju. Ja es būtu bijis gudrāks, es vispirms būtu vienkārši izkausējis tās ārpusi, un netīrumi būtu aizbēguši, bet man tas nebija svarīgi. Aizņemta diena šodien. Man vienam projektam ir jādestilē acetons, dietilēteris un hloroforms.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Tāpēc es gribēju veikt c korekciju. Augstums maina atmosfēras spiedienu, kas ietekmē. Vielas eļļošanas temperatūra, bet ne kušanas temperatūra +-167 °C ir kušanas temperatūra jumbo reaktīvajā lidmašīnā vai zemūdenē. Runa ir par tvaika spiedienu.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Kādu laiku izmantoju Vevoru. T-control man ir OK: Es gandrīz neizmantoju viņu zondes tapu, tikai dažu šķīdinātāju viršanas temperatūras pārbaudei.

Īsta nelaime ir viņu magnēts: tas ir pārāk vājš, lai paskābinātu pat 500 g bāzes 2 l kolbā.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Jūsu atsauksme ir tieši tāda pati kā mana pieredze, taču manējā bija vēl sliktāka. Es iegādājos savu Vevoru, un sākumā tas pat nevērpās ar maisīšanas stieni. Tas izdejoja šo mežonīgo deju, kurā stienis apgāzās galu uz galu, tad sāka lēkāt vai lidot no virsmas. es noskaidroju, ka viens no magnētiem bija ievietots uz sāniem. Pat pēc tam, kad es to salaboju un noregulēju magnētu tik augstu, cik vien varēju, man ātrums ir jāpaaugstina par 50 apgr./min. Ja es mēģinu no 200 apgriezienu taisni pārslēgties uz 500, tas neuzturas. Tas un tas, ka zonde ir novirzīta par vairāk nekā 10°. Tās ir lielākās problēmas. Vēl viena problēma, kas mani tracina, ir tā, ka es iestatu 200 (zemākais iestatījums), un dažreiz tas vienkārši uzsprāgst līdz 500 un tad apstājas, tad tas uzsprāgst līdz 340 apgr./min un tūlīt apstājas, starp katru uzsprāgšanu es to samazinu līdz 200, bet tam ir vienalga, tas 2 sekundes mēģina uzsprāgt 800 un apstājas.😡

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Es domāju, ka jums ir mazākais, 1L. Bet neuztraucieties: 2L ir tas pats crap. Nop nekāda atšķirība.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,095
Deals
1
Nah, mines an sh-3ABE 2000 ml tilpums