3 pot kokaīna HCL ar augstu iznākumu no ķīniešu prekursora?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Sintēze

Viens no daudzajiem produkta piemēriem

Pašlaik manuprāt, šī ir jauna ideja, bet prekursoru/iznākuma attiecība šķiet daudz efektīvāka nekā iepriekšējās izstrādes. Pēdējā laikā neesmu to lasījis, bet atceros, ka domāju, ka varētu novērst nepārtrauktu procesu, nomainot to uz sērijveida procesu, un atceros, ka pētīju un -40 °C bija sausā ledus apakšējais diapazons.
Es tikai vēlos uzsākt dialogu par šo tematu un apspriest to ar jums. 🧑‍🔬

Edwganz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Iespējams, kaut kas ir uz vietas, tomēr vai varat sīkāk paskaidrot, ko vēlaties panākt? Sintezēt kokaīnu?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Acīmredzot ne man. Kāds, kuram ir zināšanas un aprīkojums, lai to darītu, teiktu, ka sintēze maksā tikpat dārgi, cik vienkārši nopirkt to uz ielas. Vidējam hobijam tas maksātu viegli 20x vairāk, lai nonāktu līdz šim tropāna alkaloīda sintēzes punktam. Mani draugi galvenokārt uztraucas par tā saņemšanu pa pastu. 📬

Edwganz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Forši forši. Es piekrītu - tā sintēze izmaksātu dārgi, un līdz 2019. gadam tas pat nebija iespējams. Gribētos, lai es varētu palīdzēt jūsu draugam viņa vai viņas bažās. Tikai ideja, ar ko sākt: kas ir norādīts MSDS lapā par ķīmisko vielu? Arī sūtītājam no Alibaba vajadzētu būt citiem klientiem un atsauksmēm. Mana pieredze liecina, ka viņi diezgan labi zina, kādi ir riski, jo pirkumam ir zināma aizsardzība un tas varētu kaitēt. Ja viņi saka, ka nav problēmu, tad tas ir labi.

Tas teica, vai nebūtu forši sintezēt kokaīnu rauga baciņā? Biosintēze, bet tas ir tas pats gala produkts. Tas ir tas, ko man cilvēki dara. Drīz tas būs realitāte un komerciāli dzīvotspējīgi.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
MSDS teikts, ka tas ir diezgan nepatīkams un darbam ar to nepieciešams vesels aizsargtērps. Es neredzu, ka ķīnieši būtu pārāk noraizējušies par ASV tiesību aktiem. Tās ir korporācijas, un apsūdzēt atsevišķu Ķīnas valstspiederīgo ASV noziegumā būtu bezjēdzīgi, ja viņu nevar izdot. Šīs ķīmiskās rūpnīcas piedāvā daudz tiešo prekursoru, bet tām nav nekādu pārskatu tieši no amerikāņiem. Nesen es redzēju dažus rakstus par to, ka daži zinātnieki CRISPR modificējuši Austrālijas tabakas augu, lai biosintēzētu kokaīnu. Ja jūs izmantojat šāda veida zināšanas un aprīkojumu, jūs varētu rīkoties kā ķīnieši un vienkārši pārkāpt patentu. 🤔🤷

Edwganz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Nepatīkama ķīmiska viela? Bīstamais kombinezons? Dang, ko tavs "draugs" taisa? Neatbildi he he. Izklausās pārsteidzoši. Tātad tas, ka tas ir nepatīkams, nenozīmē, ka tas varētu radīt problēmas. Tas viss ir atkarīgs no pārdevēja, lai ievērotu iepakojuma prasības. Ir jābūt lielai uzticībai pret viņiem, lai viņi ievērotu prasības, vai arī, kā es iedomājos, ķīnieši to vienkārši marķētu kā kaut ko citu un teiktu: "Nekādas raizes, nekādas raizes". Tas, ka nav amerikāņu atsauksmju, man saka, ka viņiem tur pat nav draugu, lai radītu viltus atsauksmes. Tas izklausās kā ne iet amigo žēl to teikt. Kādi citi pakalpojumu sniedzēji ar atsauksmēm? Varbūt ne, kas ir drošs apstiprinājums.

Pilnīgi līdz šim mon ami. Tas ir tas, ko mēs darām, tikai nav nekādu patentu, nedz arī varētu būt par šādu dabā sastopamu gēnu. Ja varētu būt, vai jūs gribētu būt tas, kurš iesniedz pieteikumu patenta saņemšanai un mēģina to īstenot? Smieklīgs joks. Ha ha ha.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Pirms daudziem gadiem es biju sēņu audzētājs un lasīju par patentiem. Jūs esat nepareizi informēts. Copy paste jums;
e Amerikas Savienoto Valstu Patentu un preču zīmju birojs (USPTO) izsniedz augu patentus jauniem un atšķirīgiem bezdzimuma ceļā pavairotiem augiem un lietderības patentus ar patentiem saistītiem izgudrojumiem, tostarp gēniem, pazīmēm, metodēm un augu daļām. augusts 25, 2021
4bxYm9Kt3k

https://www.uspto.gov ' patentu politika

Augu un augu šķirņu aizsardzība | USPTO

Edwganz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
PVP. Pilnīgi līdzi un atcerieties, kad viņi radīja atšķirību, mēģinot pielāgot inženierzinātņu patentus bioloģijai. Pirms tam bija Taq polimerāzes gadījums, kuru pēc pārdošanas par 10 miljoniem pasludināja par nepatentējamu, jo tas bija dabisks gēns. Lai gan ĢMO augu var patentēt, aizsardzība attiecas uz paveikto darbu, būtībā uz unikālajām genoma īpašībām. Nevienu dabā sastopamu gēnu nevar patentēt, jo tas ir dabā sastopams gēns. Ņemot vērā iepriekš teikto, es pieņemu, ka jūs esat ASV iedzīvotājs, kas ievēro likumus. Es neesmu. Jurisdikcija MFers! Izskatās, ka drīzumā es audzēšu kokabaku. Ja mēs varētu to papildināt ar THC un peiota gēniem, tas būtu lieliski. Vai tu esi gatavs? Kā mēs to nosauksim? Es balsoju par maricocabaccoyote.

Būtu forši mēģināt patentēt organismu, kas ražo kokaīnu. Tur nav problēmu.

Last edited: