Question 4MMC (mefedrons)

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Sveiki,

Es plānoju ievietot savu pirmo pieredzi sintētiskajā pasaulē ar mefedronu.

Tagad es neesmu ļoti labi pazīstams ar šo narkotiku, mani interesēja dažas lietas. Es gribētu uzzināt no cilvēkiem, kuriem ir pieredze ar šo narkotiku.

1. Cik populārs šis produkts ir jūsu valstī?
2. Kādas ir 4MMC cenas vairumā. no 1 kg līdz ... (cilvēkiem ar reālām zināšanām par šo produktu).

Es esmu ziņkārīgs par šo. Es plānoju piedāvāt visu tīrā veidā, kad pienāks šis laiks. Tāpēc, lūdzu, sniedziet informāciju par to ar pieredzi vai par cenām, par kurām jūs zināt. Lai es varētu novērtēt sev. Īpaši par produkta popularitāti, es gribu uzzināt vairāk par un cenu BULK.

Varat arī norādīt, vai esat iegādājies 4MMC no tirgotāja un cik tas jums izmaksāja. Tad es varu veikt savu aplēsi.
Vēlos uzklausīt dažādu cilvēku un vietu zināšanas par 4MMC.

Paldies jums visiem;)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Mefedrons kļūst neticami populārs visur, kur vien tas parādās. Attiecībā uz cenām ir vērts izpētīt vietējo tirgu un sintēzes reaģentu pieejamību. Vidējā tirgus cena par 1 kg kvalitatīva produkta būs no 8000 ASV dolāru un vairāk.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Sveiki.

"1. Cik populārs šis produkts ir jūsu valstī?"
Mefedrons un citi katinoni kļuva ārkārtīgi "populāri" un tiek lietoti Austrumeiropas, NVS (Krievija,Baltkrievija,Ukraina) reģionā, kā arī Apvienotajā Karalistē līdzās Nīderlandei un apkārtējām valstīm. Tas tā nebija vienmēr, protams, vispirms, kad sintētiskie katinoni kļuva par hitu narkotiku lietotāju pasaulē, mefedronu galvenokārt nelietoja "parasts" narkotiku lietotājs [augšminētajos reģionos], protams, tas bija vieglāk pieejams un lētāk nopērkams. Bet mūsdienās sūro sūro sūro sintētisko katinonu (4mmc,4cmc,3cmc) vai būtībā jebkuras HCl vielas, ko var kristalizēt kristālos, kas ir patīkami acīm un vairāk deg (lielākā daļa cilvēku tic idiotiskam maldīgam priekšstatam, ka jo vairāk deg, jo spēcīgāk..), un ir ievadāms ar insuflāciju. Un šie cilvēki pat nezina, kādu vielu viņi pērk, viņi gandrīz visus katinonus sauc par "kristāliem"...
*Atzīmējot "viņi", es runāju par statistiski lielu cilvēku procentuālo daļu, galvenokārt Austrumeiropas valstīs.

"2. Kādas ir 4MMC cenas vairumā. no 1 kg līdz ..."
Atkarīgs no dažiem nopietniem faktoriem, kvalitātes, stereoizomēru attiecību atšķirībām dažādās partijās, reģiona. Bet runāt par vidēji kaut kur no 7500-10000 eiro (kā atkal atkarībā no iepriekš minētajiem faktoriem) tiek prasīts par mefedronu tirgus cenās.

"ja jūs nopirktu 4MMC no dīlera un cik tas jums izmaksātu"
Es nekad nebūšu tik stulbs, lai iegādātos to mēslu, ko šeit uz ielām pārdotu kā mefedronu, bet esmu testējis vairākas mefedrona partijas no poļu pārdevējiem. Bet, lai vispirms atbildētu uz jūsu jautājumu, šeit uz ielas grams "kristāla" [kas var saturēt no 4 mmc līdz 3 cmc, protams, sagriezts līdz aizmirstībai un patiešām netīrs] maksātu 30-40 eiro par gramu.

Ja plānojat ražot mefedronu lielākā apjomā, noteikti pievērsiet uzmanību tam, lai sintēzes laikā nepārsteidzat nevienu soli, oksidēšanās un piemaisījumi ir patiešām viegli panākami, ja šīs vielas sintēzes laikā stingri neievērojat noteikumus.

Pēc kristalizācijas pabeigšanas ļoti ieteicams veikt vairākas atkārtotas kristalizācijas, jo lielākā daļa mefedrona pārdevēju pārdod sūdīgu smirdīgu kaustisku mefedronu, no kā varētu izvairīties līdz %, ja viņi nesteigtos ar soļiem un rūpīgi attīrītu & atkārtoti kristalizētu produktu.

Pievērsiet uzmanību arī stereoizomēru attiecībām, jo dekstro izomeram ir dominējošāka dopamīnerģiska iedarbība, mazāk noradrenalīna un serotonīnerģiska afinitāte. Savukārt kreisajam izomēram ir lielāka serotonīnerģiskā un norepinefrīna afinitāte, bet mazāka dopamīnerģiskā.

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Es cienu jūsu laiku un pūles, ko veltāt šim ziņojumam. Paldies jums par to.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Nav problēmu. Ja jums ir kādi citi jautājumi par mefedronu vai citiem sintētiskajiem katinoniem, dodiet man zināt, ja jums ir kādi citi jautājumi šajā tēmā.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
izgatavots meph ir ļoti lēts un viegli izgatavojams 1kg 4mmc Polijā ir aptuveni 14 000 PLN līdz 16 000 PLN.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Reaģentu iegādei par 1 kg mefedrona ir iespējams samaksāt 300-500 dolāru.