- Reaction score
- 14
Hi all u beautiful souls of bbgate
Man ir informācija kopā ar jautājumiem, kas attiecas uz MDMB-4en-PINACA sintēzi // Metil 3,3-dimetil-2-(1-(pent-4-en-1-il)-1H-indazol-3-karboksamido)butanoāts // C20H27N3O3 // CAS nr. 2504100-70-1 (sarunvalodā un nepareizi pazīstams arī kā 5cl-adb-a vai vienkārši "5CL").
Es atstāšu sintēzes, ko es ievēroju, aprakstu šī ieraksta beigās. Man ir arī pielāgotas skalas 50 g, 100 g un 500 g, ja interesē, varat rakstīt man PM.
Papildus: mēs esam veiksmīgi sintezējuši ADB-BUTINACA daudzas reizes pēc gandrīz identiskas procedūras, tikai 5-brom-1-pentēnu aizstājot ar 1-bromobutānu un citu galveno sastāvdaļu, kuras identitāte man nav īsti zināma.
Nebija nekādu problēmu ar ADBB kristalizāciju, vienkārši izlejot reakcijas saturu ledus ūdenī. No dzirdētajām runām par citu grūtībām mēs bažījamies, ka šī problēma varētu būt lielāka MDMB-4en-PINACA sintēzes gadījumā.
Vispārīga informācija var būt vai nebūt pareiza:
Informācija par mehānismu:
Mani jautājumi:
Pirms maniem jautājumiem par reakcijas apstākļu un reaģentu daudzuma maiņu, es būtu ļoti pateicīgs par jebkādiem labojumiem vai norādēm attiecībā uz manu izpratni iepriekš ^ no ikviena, kam ir kaut kāds priekšstats par to, par ko viņi runā (atšķirībā no manis, lol).
Sastāvdaļas:
Galvenā sastāvdaļa, visticamāk, ir MDMB-INACA vai N-metil-1H-indazol-3-karboksamīds
Uzmanības piezīme: gan DMF, gan 5-brom-1-pentēns šķīdina daudzus plastmasas materiālus - tāpēc turieties tālāk no plastmasas.
①. Galvenā sastāvdaļa, 1 kg (3,456 mol)
②. DMF, 2,5 litri
③. Kālija karbonāts, 720 g (5,2 mol)
④. 5-brom-1-pentēns, 515 g vai 410 ml (3,455 mol).
Pakāpes:
Pievieno ①②③ reakcijas kolbā, ieslēdz maisīšanu un uzkarsē līdz 60-70 °C.
1 stundas laikā lēnām pievieno ④, reaģē vēl 2-3 stundas, tad pārtrauc maisīšanu un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Kā iegūt gatavo produktu:
Ja galarezultāts ir eļļains, vajadzības gadījumā mēs varam jums palīdzēt to pārvērst kristālos, taču eļļa tikpat labi noderēs arī c-šķidrumu / aerosolu vai šķīduma iegremdēšanai papīrā. Otrā ekstrakcijas metode, kas aprakstīta turpmāk, ir sarežģītāka, taču tās rezultātā jūs iegūsiet visaugstākās tīrības pakāpes garšvielu kristālus.
Otrā ekstrakcijas metode (ekstrakcija ar šķīdinātāju, vakuumdestilācija, atkārtota kristalizācija):
Izmantojot šo otro metodi, jūs iegūsiet produktu bez lielākās daļas piemaisījumu. Pirmajā ekstrakcijas metodē palikušie piemaisījumi lielākoties ir tikai neliels daudzums 2-substituēto piemaisījumu, un tie neietekmē produkta kopējo kvalitāti vai toksiskumu.
Vienīgā literatūra, kurā man izdevās atrast kaut ko būtisku par šī savienojuma sintēzi, bija šāds raksts: https: //sci-hub.ru/https://doi.org/10.1002/dta.3037 ||.
"1-(pent-4-en-1-il)-1H-indazol-3-karboksilskābes (43, 230 mg, 1,00 mmol, 1,00 ekviv.) un metil(S)-2-amino-3,3-dimetilbutanoāta hidrohlorīda (200 mg, 1,00 mmol, 1,00 ekviv.10 mmol, 1,10 ekviv.) pēc A vispārīgās procedūras pēc attīrīšanas ar zibens hromatogrāfiju (heksāns:EtOAc 95:5 līdz 85:15) ieguva 12 kā bezkrāsainu, zemas kušanas pakāpes cietu vielu (246 mg, 57 %). Rf 0,49 (heksāns:EtOAc 80:20);
kur vispārīgā A procedūra ir šāda: Attiecīgās karboksilskābes (0,50 mmol, 1,00 ekviv.) šķīdumam DMF (2 ml) pievieno attiecīgo amīnu vai atbilstošo hidrohlorīda sāli (0,55 mmol, 1,10 ekviv.), HOBtH2O
(84,2 mg, 0,55 mmol, 1,10 ekviv.), EDCHCl (144 mg, 0,75 mmol, 1,50 ekviv.) un trietilamīns (0,28 ml, 2,00 mmol, 4,00 ekviv.). .
Iegūto suspensiju 24 h maisīja istabas temperatūrā, pēc tam pievienoja H2O (18 ml) un EtOAc (20 ml) un atdalīja slāņus. Ūdens fāzi ekstrahēja ar EtOAc (3 × 30 ml), un apvienotās organiskās vielas mazgāja ar H2O (3 × 30 ml) un sālījumu (30 ml), žāvēja (MgSO4), filtrēja un šķīdinātāju iztvaikoja zem pazemināta spiediena. Neapstrādātus produktus attīrīja ar zibens hromatogrāfiju."
Atvainojiet par tik garu ziņu, es gribēju sniegt izsmeļošu informāciju un jautājumus, kas man radušies. Es ceru, ka ikvienam interesentam neradīsies problēmas, to pārlasot! Ja tā bija, dodiet man zināt, un es izdarīšu dažus labojumus
Es vēlāk publicēšu dažus ziņojumus par to, kā pagatavot c-šķidrumus, aerosolus, mērcēšanas šķīdumus un kā pagatavot spēcīgus, tīrus papīrus, kas nonāks iekārtās. Man ir izsmeļoša informācija par to, kā jūs varat nosūtīt grāmatas no amazon, barnes & noble, vietējām grāmatnīcām utt. Ja vēlaties šo informāciju tagad, sazinieties ar mani sesijas ziņojumapmaiņas programmā - ID: 05775292929f128c5fc14fc80a527f7696a9b2b6f53cdcc933fad65a1746bbb0186a.
Atcerieties, jūs visi... TAS, KAS KONTROLĒ SPĪLU, KONTROLĒ UNIVERSITĀTI!
Man ir informācija kopā ar jautājumiem, kas attiecas uz MDMB-4en-PINACA sintēzi // Metil 3,3-dimetil-2-(1-(pent-4-en-1-il)-1H-indazol-3-karboksamido)butanoāts // C20H27N3O3 // CAS nr. 2504100-70-1 (sarunvalodā un nepareizi pazīstams arī kā 5cl-adb-a vai vienkārši "5CL").
Es atstāšu sintēzes, ko es ievēroju, aprakstu šī ieraksta beigās. Man ir arī pielāgotas skalas 50 g, 100 g un 500 g, ja interesē, varat rakstīt man PM.
Papildus: mēs esam veiksmīgi sintezējuši ADB-BUTINACA daudzas reizes pēc gandrīz identiskas procedūras, tikai 5-brom-1-pentēnu aizstājot ar 1-bromobutānu un citu galveno sastāvdaļu, kuras identitāte man nav īsti zināma.
Nebija nekādu problēmu ar ADBB kristalizāciju, vienkārši izlejot reakcijas saturu ledus ūdenī. No dzirdētajām runām par citu grūtībām mēs bažījamies, ka šī problēma varētu būt lielāka MDMB-4en-PINACA sintēzes gadījumā.
Vispārīga informācija var būt vai nebūt pareiza:
- MDMB-INACA pievieno 1-alkilķēdi, izmantojot nukleofīlo aizvietošanu.
- MDMB-INACA (darbojas kā substrāts, nukleofils, kas aizstās broma atomu) reaģē ar 5-brom-1-pentēnu (darbojas kā elektrofils) kālija karbonāta klātbūtnē (darbojas kā bāze šajā reakcijā, nodrošinot aizvietošanai nepieciešamos hidroksīda jonus (OH-)).
- Šo reakciju veic polārā aprotiskā šķīdinātājā N,N-dimetilformamīdā (DMF).
- 5-brom-1-pentēns: šis savienojums kalpo kā elektrofils - oglekļa atomam, kas saistīts ar bromu, trūkst elektronu, un tas meklē ar elektroniem bagātus reaģentus, ar kuriem reaģēt.
- Nukleofīlais OH- uzbrukums karbokācijas starpproduktam izraisa bromīna aizvietošanu MDMB-INACA.
- galaprodukts veidojas, aizstājot bromu ar pent-4-en-1-il grupu no 5-brom-1-pentēna
Informācija par mehānismu:
- Kopējais mehānisms ir nukleofīlā aizvietošanas process (SN1), turpmāk es esmu izklāstījis soļus, kas, manuprāt, būtu jāievēro:
- Karbokationa veidošanās: 5-bromo-1-pentēns heterolītiski sašķeļ C-Br saiti, veidojot starpproduktu karbokātu.
- Nukleofīlais uzbrukums: MDMB-INACA (nukleofils) uzbrūk karbokācijas elektrofīlajam ogleklim - bromu aizstāj 5-brom-1-pentēna pent-4-en-1-ila grupa.
Mani jautājumi:
Pirms maniem jautājumiem par reakcijas apstākļu un reaģentu daudzuma maiņu, es būtu ļoti pateicīgs par jebkādiem labojumiem vai norādēm attiecībā uz manu izpratni iepriekš ^ no ikviena, kam ir kaut kāds priekšstats par to, par ko viņi runā (atšķirībā no manis, lol).
- Es redzu dažādas reakcijas temperatūras, sākot no 60-80 °C, kā arī dažādus reakcijas laikus, sākot no 2-5 stundām maisīšanas pie šīm temperatūrām.
- Vai kāds zina, kādi ir ideālie apstākļi šai reakcijai?
- Kālija karbonāts DMF ir ļoti nešķīstošs, vismaz istabas temperatūrā (literatūra norāda, ka šķīdība ir 7,5 g K2CO3 uz 1000 ml DMF 25 °C temperatūrā), bet, veicot daudzas ADB-BUTINACA sintēzes, esmu arī novērojis, ka liela daļa K2CO3 paliek neizšķīdināta reakcijas laikā pat 80-90 °C temperatūrā.
- Šķiet, ka adbb sintēzes darbojas labi, ja K2CO3 nav pilnībā izšķīdināts.
- Es tikai domāju, ka iznākumu varētu uzlabot, ja K2CO3 būtu pilnībā izšķīdināts šķīdumā, bet varbūt tas nav nepieciešams.
- Vai K2CO3 izšķīdināšanai nebūtu nozīmes tikai tad, ja tas darbotos tikai kā atdalītājs, kas, ja nemaldos, nav K2CO3 galvenā funkcija šajā reakcijā?
- Es redzu dažādus šķīdinātāja daudzumus (2-3 l DMF), 5-broma daudzumus (465 g-515 g) un k2co3 daudzumus (700 g-856 g).
- izmantojot MDMB-INACA un 5-bromo-1-pentēna ekvimolāros daudzumus, vajadzētu izmantot aptuveni 515 g 5-broma uz kg MDMB-INACA (aptuveni 3,5 mol) - vai man vajadzētu izmantot 5-broma molāro pārpalikumu, MDMB-INACA pārpalikumu, vai arī ekvimolārais daudzums ir piemērots?
- vai man būtu vairāk jāpieliek 2 vai 3 litri DMF?
- vai k2co3 lielais pārpalikums ietekmēs reakciju? 700 g jau ir ievērojams molārais pārpalikums (aptuveni 5,2 mol), es zinu, ka pārpalikums palielinās reakcijas ātrumu, nodrošinot vairāk hidroksīda jonu, bet kā ir ar konkurējošu eliminācijas reakciju iespējamību vai reakcijas reģioselektivitātes maiņu?
- Vai ūdens traucēs reakciju? Vai bezūdens k2co3 / DMF izmantošana ir ļoti svarīga?
- Esmu redzējis, ka dažiem ir problēmas ar galaprodukta kristalizāciju, un tikai tad, ja pēdējā kristalizācijas posmā izmanto ledus ūdeni tieši no reakcijas maisījuma (1. metode, kas redzama manā rakstā zemāk), var iegūt eļļainus atlikumus, pretstatā divkāršai ekstrahēšanai ar DCM, koncentrēšanai līdz sausumam vakuumā un pārkristalizēšanai no bezūdens etanola (2. metode) - vai kādam ir izdevies iegūt cietus produktus, izmantojot pirmo metodi? (procedūras aprakstītas manā rakstā zemāk)
- Es zinu, ka daudzas Ķīnas laboratorijas ir pārtraukušas ražot galveno sastāvdaļu MDMB-INACA, lai gan pārdevējs, ar kuru es strādāju, šķiet, to piedāvā, lai gan viņi nesniedz IUPAC nosaukumu vai Cas numuru. Vai ir iespējams, ka viņi patiesībā pārdod man pavisam citu prekursoru, nevis MDMB-INACA, kas joprojām darbojas, lai iegūtu noīdu, izmantojot šo procedūru?
- Visbeidzot, mans pēdējais jautājums attiecas uz komentāru šajā tēmā: https: //bbgate.com/threads/5cl-synthesis-kits-china.1247/.
- lietotājs /u/BackstagePanther raksta sekojošo: "Jums ir taisnība, ka, reaģējot ar 5-bromo-1-pentēnu, iegūst 5cl, ko nav iespējams kristalizēt, un es ziņoju, ka esmu reaģējis ar to pašu prekursoru ar 1-bromo-5-fluoropentānu un ieguvis spēcīgāku produktu, un es pieņemu, ka tas ir 1971007-89-2, S- izomērs (vai, iespējams, racēmiskais maisījums)"
- Mans jautājums ir, vai, aizstājot 5-brom-1-pentēnu ar 1-brom-5-fluoropentānu, nevarētu iegūt 5F-MDMB-PICA? (tā man teica kāds ķīniešu pārdevējs)
Sintēzes procedūras apraksts
Sastāvdaļas:
Galvenā sastāvdaļa, visticamāk, ir MDMB-INACA vai N-metil-1H-indazol-3-karboksamīds
Uzmanības piezīme: gan DMF, gan 5-brom-1-pentēns šķīdina daudzus plastmasas materiālus - tāpēc turieties tālāk no plastmasas.
①. Galvenā sastāvdaļa, 1 kg (3,456 mol)
②. DMF, 2,5 litri
③. Kālija karbonāts, 720 g (5,2 mol)
④. 5-brom-1-pentēns, 515 g vai 410 ml (3,455 mol).
Pakāpes:
Pievieno ①②③ reakcijas kolbā, ieslēdz maisīšanu un uzkarsē līdz 60-70 °C.
1 stundas laikā lēnām pievieno ④, reaģē vēl 2-3 stundas, tad pārtrauc maisīšanu un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Kā iegūt gatavo produktu:
- Visu reakcijas maisījumu maisot ielej ledus ūdenī un lēnām pievieno (vismaz divreiz vairāk ledus nekā ūdens, piemēram, 8 kg ledus : 2 kg ūdens). Iegūtais pulveris ir gatavais produkts.
- Izķeriet lielos kristalizētā gatavā produkta gabalus un atlieciet malā, pēc tam visu ledus un ūdens reakcijas maisījumu ielejiet filtrēšanas maisiņā (der 300 sietu), lai savāktu pārējo produktu.
- Ielieciet maisiņā atlikto produktu kopā ar produktu, kas jau ir maisiņā no tikko veiktās filtrēšanas, tad pārlejiet visu gatavo produktu ar vēl vairāk ledus auksta ūdens, lai nomazgātu visus liekos piemaisījumus.
- Ledus-ūdens reakcijas maisījumu var ievietot ledusskapī uz dažām stundām vai uz nakti, tad var izkristalizēties vairāk produkta.
- Daži cilvēki cieši sasien sieta maisiņu un izžāvēšanai veļas mazgājamajā mašīnā/žāvētājā bez karstuma, citi produktu ievieto vakuumeksikatorā, lai žāvētu vakuumā, bet lielākā daļa vienkārši sasmalcina produktu sīkos gabaliņos un atstāj žāvēties gaisā.
Ja galarezultāts ir eļļains, vajadzības gadījumā mēs varam jums palīdzēt to pārvērst kristālos, taču eļļa tikpat labi noderēs arī c-šķidrumu / aerosolu vai šķīduma iegremdēšanai papīrā. Otrā ekstrakcijas metode, kas aprakstīta turpmāk, ir sarežģītāka, taču tās rezultātā jūs iegūsiet visaugstākās tīrības pakāpes garšvielu kristālus.
Otrā ekstrakcijas metode (ekstrakcija ar šķīdinātāju, vakuumdestilācija, atkārtota kristalizācija):
- Kad reakcijas maisījums ir atdzesēts līdz istabas temperatūrai, šķīdumam pievieno 2 reizes lielāku ūdens daudzumu un, maisot 10-20 minūtes, pievieno 1 l dihlormetāna (DCM).
- Izslēdz maisīšanu un ļauj maisījumam nostāvēties 15 minūtes, izveidosies eļļas slānis un ūdens slānis. Nākamo soli visvieglāk veikt, izmantojot lielu dalāmo piltuvi.
- Ūdens slāni pārlej citā traukā, pievieno 800 ml DCM un maisot 10-20 minūtes (vai krata dalāmo piltuvi, bieži vēdinot, ja izmanto sep piltuvi), tad pārtrauc maisīšanu vai pārtrauc kratīšanu un atstāj nostāvēties 15 minūtes, tad noņem ūdens slāni, atstājot citu organiskās eļļas slāni.
- Apvienojiet abus eļļas slāņus, pievienojiet pusi no ūdens daudzuma (1:2 - ūdens : eļļa) un maisiet 10 minūtes, pēc tam pārtrauciet maisīšanu un ļaujiet nostāvēties 30 minūtes. Visbeidzot noņemiet ūdens slāni.
- Paņemiet eļļas slāni (satur produktu) un destilējiet to vakuumā (pazemināts spiediens, lai nepārkarsētu). Šādā veidā jūs koncentrēsiet eļļu (produktu) verdošajā kolbā, un no šīs eļļas kā pirmo verdošo frakciju savāksiet/atgūsiet DCM.
- Nosver destilācijā iegūtās eļļas svaru, tad maisot pievieno 1,5 reizes lielāku bezūdens etanola svaru (jābūt gandrīz 1,5 kg etanola). Ja maisījumu grūti maisīt, to nedaudz uzkarsē.
- Ievietot iepriekš minēto šķīdumu saldētavā uz 2 dienām - pirmajā sasaldēšanas dienā šo šķīdumu samaisīt. Etanols nesasalst, jo tā sasalšanas temperatūra ir zemāka par -100 °C, kas ir daudz zemāka nekā parastā saldētavā.
- Izņemiet šķīdumu no saldētavas, tajā būs sakristalizējies galaprodukts. Izmantojiet 300 sietu filtra audumu, lai izfiltrētu cieto vielu, un izžāvējiet to dabiskā veidā vai vakuumā, lai iegūtu gatavu kristālu garšvielu.
Izmantojot šo otro metodi, jūs iegūsiet produktu bez lielākās daļas piemaisījumu. Pirmajā ekstrakcijas metodē palikušie piemaisījumi lielākoties ir tikai neliels daudzums 2-substituēto piemaisījumu, un tie neietekmē produkta kopējo kvalitāti vai toksiskumu.
Vienīgā literatūra, kurā man izdevās atrast kaut ko būtisku par šī savienojuma sintēzi, bija šāds raksts: https: //sci-hub.ru/https://doi.org/10.1002/dta.3037 ||.
"1-(pent-4-en-1-il)-1H-indazol-3-karboksilskābes (43, 230 mg, 1,00 mmol, 1,00 ekviv.) un metil(S)-2-amino-3,3-dimetilbutanoāta hidrohlorīda (200 mg, 1,00 mmol, 1,00 ekviv.10 mmol, 1,10 ekviv.) pēc A vispārīgās procedūras pēc attīrīšanas ar zibens hromatogrāfiju (heksāns:EtOAc 95:5 līdz 85:15) ieguva 12 kā bezkrāsainu, zemas kušanas pakāpes cietu vielu (246 mg, 57 %). Rf 0,49 (heksāns:EtOAc 80:20);
kur vispārīgā A procedūra ir šāda: Attiecīgās karboksilskābes (0,50 mmol, 1,00 ekviv.) šķīdumam DMF (2 ml) pievieno attiecīgo amīnu vai atbilstošo hidrohlorīda sāli (0,55 mmol, 1,10 ekviv.), HOBtH2O
(84,2 mg, 0,55 mmol, 1,10 ekviv.), EDCHCl (144 mg, 0,75 mmol, 1,50 ekviv.) un trietilamīns (0,28 ml, 2,00 mmol, 4,00 ekviv.). .
Iegūto suspensiju 24 h maisīja istabas temperatūrā, pēc tam pievienoja H2O (18 ml) un EtOAc (20 ml) un atdalīja slāņus. Ūdens fāzi ekstrahēja ar EtOAc (3 × 30 ml), un apvienotās organiskās vielas mazgāja ar H2O (3 × 30 ml) un sālījumu (30 ml), žāvēja (MgSO4), filtrēja un šķīdinātāju iztvaikoja zem pazemināta spiediena. Neapstrādātus produktus attīrīja ar zibens hromatogrāfiju."
Atvainojiet par tik garu ziņu, es gribēju sniegt izsmeļošu informāciju un jautājumus, kas man radušies. Es ceru, ka ikvienam interesentam neradīsies problēmas, to pārlasot! Ja tā bija, dodiet man zināt, un es izdarīšu dažus labojumus
Es vēlāk publicēšu dažus ziņojumus par to, kā pagatavot c-šķidrumus, aerosolus, mērcēšanas šķīdumus un kā pagatavot spēcīgus, tīrus papīrus, kas nonāks iekārtās. Man ir izsmeļoša informācija par to, kā jūs varat nosūtīt grāmatas no amazon, barnes & noble, vietējām grāmatnīcām utt. Ja vēlaties šo informāciju tagad, sazinieties ar mani sesijas ziņojumapmaiņas programmā - ID: 05775292929f128c5fc14fc80a527f7696a9b2b6f53cdcc933fad65a1746bbb0186a.
Atcerieties, jūs visi... TAS, KAS KONTROLĒ SPĪLU, KONTROLĒ UNIVERSITĀTI!