Sveiki visi,
vai es pareizi sapratu, ka....
Jūs varat izmantot sērskābi, kuras tīrības pakāpe ir tikai 15 %, lai no A-Oil (amfetamīna bāzes) izgatavotu amfetamīna sulfātu?
Ko darīt ar sālsskābi 30-33% techn. 250ml?? Ko jūs iegūstat, izmantojot sālsskābi, ja tas vispār ir iespējams?? amphetamine hydrochloride....
Un kā ar 39% tīru fosforskābi? Tas droši vien ir amfetamīna fosfāts?
Vai arī es to sapratu pilnīgi nepareizi un jums vienmēr vajadzīgas skābes ar visaugstāko tīrību, t. i., 96-99 %.
Kas vēl nepieciešams, lai no A-eļļas izgatavotu amfetamīnu? Es dzirdēju, ka nepieciešams arī tīrs metanols, vai tā ir taisnība?
Man ir labs tīra metanola avots, varbūt lielākā daļa no jums to jau zina, "Tankpatronen" / "degvielas kasetnes".....
Vācijā šīs ķimikālijas tik augstā tīrībā nevar nopirkt... Vai arī jums ir attiecības ar pareizajiem cilvēkiem....
Vai kaut kur forumā ir instrukcija, kā soli pa solim veikt šo procesu, vai kāds var man atsūtīt saiti uz to, piemēram?
Es zinu, ka A eļļa + sērskābe = amfetamīna sulfāts.
Bet es nezinu, kā notiek viss process, tas nevar būt tā, ka vajag tikai divas lietas, A-eļļu un sērskābi......
Būtu lieliski, ja kāds varētu mani apgaismot!
Jo man tagad ir nedaudz A-Oil, bet es nezinu, ko ar to darīt
laipni sveicieni.
Dis
Labi, daži jautājumi ir atbildēti, es redzēju video, kur viņš gatavo amfetamīna frībāzi, tad sajauc acetonu ar sērskābi un pilienu pa pilienam ielej to frībāzē, līdz tā nogulsnējas un pH ir pareizs.
Vai tas nozīmē, ka man vajag tikai sērskābi un acetonu, lai no A-Oil izgatavotu amfetamīna sulfātu?
Bet kā ir ar manu iepriekš minēto sastāvdaļu tīrību, vai kāds var man atbildēt uz šiem jautājumiem, tikai no ziņkārības.....