Neatbildot uz jautājumu..
Ja nejauši pH ir pārāk zems, vienkārši atstājiet to tādu vai izmantojiet šķipsniņu nātrija bikarbonāta (bet tas tikpat labi var kaitēt produktam).
Jā, darbotos šādi, bet, ja, piemēram, jūs izgatavojat 4MMC, pievienojiet kādu tā brīvbāzi. Tai nav jābūt neitrālai, tomēr, ja tā ir nedaudz skāba, tad viss būtu kārtībā (5-6 katinoniem vajadzētu būt kārtībā).
Es domāju, ka es izmantoju, lai sagaidītu tūlītēju nogulsnēšanos, piemēram, hcl gāzēšanu. Bet pamēģiniet pēc paskābināšanas ļaut maisīt 10 minūtes vai ilgāk. Vēl viena laba lieta par Hcl/acetona maisījumu ir tā, ka to nav tik viegli pārskābt.
Un dīvaini var izklausīties, ka pārlieku skābais tulkojums dažkārt beidzas ļoti labi.
Pirms nedēļas pilienveida piltuves vārsts bija vaļīgs, ph 1,5, tomēr visaugstākais iznākums un skaists balts produkts.
Cilvēki mēdz visu pārāk paskābināt un pārāk bāzēt. Šķiet, ka cilvēki izvēlas 12, tad 2 vai 12, tad 5. Dažas molekulas ir vieglāk sadalāmas nekā citas. Piemērotu pH var aprēķināt no pKa un pKb. Parasti, cik es atceros, jūs cenšaties iegūt par 2 veseliem # lielākas/mazākas vērtības nekā Pk.