Actavis (prometazīns un kodeīns)

Mrs. Chaos

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Sveicieni BB kopienai,

Nesen kopā ar draugu no Amerikas Savienoto Valstu dienvidu daļas dzēru kafiju. Viņš kopš 2009. gada strādā farmācijas nozares izplatīšanas jomā. Kad man ir paveicies, ka viņš piemin savu biznesu, šķiet, ka viņš vienmēr cenšas atrast vienu kafijas sīrupa zīmolu ar nosaukumu Actavis. Protams, šis kafijas sīrupa zīmols tagad vairs netiek pārdots, un tagad tas ir (vai šķiet, ka ir) viens no visvairāk pieprasītajiem/retākajiem farmācijas medikamentiem Amerikas Savienoto Valstu dienvidos. Šķiet, ka visiem hip/hopa un R&B mūziķiem, kuriem ir nauda, ir sakari ar kādu piegādātāju, bet nekad ar oriģinālo pārtraukto Actavis kaugh sīrupu. Tas ir gandrīz kā hip/hopa pasaules kvaalude! Ar prieku uzklausītu ikviena viedokli par to, kā atrast oriģinālo sastāvu/recepti, un (protams) labprāt redzētu, ka kāds mēģina ražot un izglīto mūs visus par to, kā profesionāļi varētu izveidot šo atgriešanos!

ketamineleader

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Deals
3
Sveiki 90% actavis apkārt ir viltota, ir viegli iegūt jauku viltotu tukšas pudeles, cilvēki piepilda ar kaut ko līdzīgu un daudzi stulbi reperi iekrīt šajā scam. es dzirdēju traki trakas cenas par pudelēm, kas izgatavoti kā pirms 10 gadiem vēl aizzīmogotas, it kā mēs runājam par vīnu ahah tagad ir tikai bagāts flex, imho efekts nav vērts cenu

Jasonmorales77

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Vērts cenu, šie viltus pudeles var būt daži kodeīns daži var nebūt, bet noteikti ir dažas labas liesās pudeles visā mums, es zinu kādu, kas pārdod, piemēram, 7 dažādu zīmolu.

Mrs. Chaos

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Septiņi dažādi zīmoli? Dieva kungs, šis puisis noteikti ir pazinējs. Nekad neesmu darbojies šāda veida nozarē, bet esmu bijis liecinieks, kā saujiņa cilvēku šajā biznesā pelnīja lielu naudu.

tetr00

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Es nekad nesapratu, kas par to troksni, tas taču ir tikai kodeīns un prometazīns, vai ne? Kad es sāku pievērsties opioīdiem, es varēju patiešām uzķerties no kodeīna un man tas patika, bet pēc kāda laika pat milzīgas devas un jebkas, ko es pievienoju, lai to pastiprinātu (prometh, benzo, alkohols u. c.), man vienkārši vairs neizdevās no tā uzķert. Es izmēģināju tik lielas devas, ka nebija jēgas vienkārši pāriet uz spēcīgāku opioīdu.

dampus66

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Es varu nodrošināt reālu aptiekas promethazīnu, ja kāds ir ieinteresēts. Zīmols var būt Actavis vai cits līdzīgs. Got recipee

Loslegacy

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Hey pm man par Actavis recepti, lūdzu.

Mrs. Chaos

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
O, NICE! Mani ļoti interesē... Jūs esat piegādātājs vai ražotājs? Tāpat lūdzu, dariet man zināmas cenas un citu svarīgu informāciju, kas jums šķiet būtiska.