Question Konsultācijas par LCMS testēšanu?

muscleup

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Labdien, es vēršos pie jums, cerot, ka jūs varētu sniegt man kādu padomu. Pagājušajā nedēļā es mēģināju publicēt šeit, sadaļā "Kaitējuma mazināšana", bet neesmu redzējis nevienu atbildi. Es ceru, ka kāds šeit var man palīdzēt noskaidrot dažas lietas.

Es jau ilgu laiku lietoju anaboliskos steroīdus. Pietiekami ilgi, lai uzskatītu sevi par daļu no šīs kopienas.

Pēdējā laikā esmu pamanījis, ka daudzi pārdevēji, šķiet, pārdod nepareizi marķētus produktus. Es uzskatu, ka vairumam pagrīdes laboratoriju, kas gatavos produktos pārstrādā neapstrādātus pulverus, nav pieejami nekādi laboratorijas testi, tāpēc daudzos gadījumos pat pašas laboratorijas nezina, kāda ir to piegādātā produkta kvalitāte. Diemžēl tas rada reālas izmaksas daudziem cilvēkiem. Ar anabolisko steroīdu tā atšķiras no īstermiņa skābes ceļojuma. Cilvēki sajauc savus hormonus, kas ietekmē tik daudzus ķermeņa procesus. Lielākā daļa steroīdu ir ļoti droši, ja tos lieto atbildīgi, un ir milzīga cilvēku kopiena, kuriem ir vajadzīgi tādi hormoni kā testosterons, lai ārstētu reālas problēmas. Es domāju, ka es varētu turpināt un turpināt... un es nesen saņēmu sliktu produktu, kas patiešām mani izjauca.

Man ir nauda. Man ir labi veicies finansiāli, un es būtu ieinteresēts iegādāties dažas laboratorijas testēšanas iekārtas, lai pārbaudītu produktus sev un savai kopienai. Es domāju, ka man būtu vajadzīga LCMS, un pat lietotas sistēmas ebay, šķiet, maksā aptuveni 10 tūkstošus dolāru.

Bet, pieņemot, ka man būtu ok ar izmaksām. Vai ASV ir vispār likumīgi iegādāties šādu aprīkojumu? Un, ja es to iegādātos, cik liels būtu mācību process, lai to izmantotu? Es esmu vairāk nekā pārliecināts, ka varētu atgūt aprīkojuma izmaksas, piedāvājot testēšanas pakalpojumus sabiedrībai, bet kur es kļūdos????? Un kādi padomi vai ieteikumi? Es labprāt uzklausītu kāda, kas zina, ko dara, domas.

- MuscleUp

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,081
Deals
1
Labdien. Īsumā:
LC-MS ir izmaksājis 70-100k usd + ~10% no cenas par uzturēšanu gadā. Jums tam ir nepieciešama atdalīta telpa.
Jums ir jāpārzina ķīmijas pamati un jābūt inženierim, lai strādātu ar šo iekārtu. Tas tiešām nav vienkārši.
To var likumīgi lietot un iegādāties bez problēmām.

muscleup

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Paldies par atbildi. Esmu mēģinājis veikt mazliet vairāk pētījumu, un šķiet, ka lielākā daļa puišu anabolisko steroīdu pasaulē steroīdu testēšanai izmanto HPLC, nevis LCMS. Vai tas ir iespējams? Šķiet, ka LCMS iekārtas ir daudz lētākas un, iespējams, vieglāk lietojamas. Kā es varētu noskaidrot, vai HPLC iekārta testēs anabolisko steroīdu neapstrādātus pulverus un gatavos produktus?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,081
Deals
1
Jā, LC un HPLC ir atšķirīgi sūkņi, bet izmanto tās pašas tehnoloģijas.
Tas ir nepareizi, tām ir arī diezgan augsta cena. Ja neesat ķīmiķis/inženieris, labāk pasūtiet analīzes profesionālās laboratorijās.

muscleup

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Vai zināt kādu laboratoriju šeit, ASV, kas strādātu ar šādām vielām zem galda? Pretējā gadījumā lielākā daļa manu pētījumu liecina, ka gandrīz visi, kas publicē steroīdu testu rezultātus, ir HPLC, nevis LCMS.

Izskatās, ka HPLC iekārtu var atrast par 2 000-4 000 dolāru. Vai būtu iespējams apmācīt sevi testēt nelielu vielu sarakstu?