- Reaction score
- 7
Es runāšu īsi - šķiet, ka ierastā procedūra "mazgāt ar acetonu, līdz sarkanā krāsa izzūd" vairs nedarbojas ar Sudafed (vai vismaz ģenēriskajām SudaGest) 30 mg tabletēm. Sarkanais pārklājums nav dzelzs oksīds, drīzāk tas ir Sarkanais 40. alumīnija ezers, kas, kā es personīgi varu jums pateikt, acetonā ne īpaši šķīst. Tas IR šķīstošs gan ūdenī, gan bezūdens etanolā, lai gan tam tā nevajadzētu būt - saskaņā ar maniem pētījumiem tam vajadzētu šķīst tikai sausā EtOH 0,001g/100ml. Tomēr praksē tas ir pietiekami šķīstošs sausā EtOH, lai mani pseidoefedrīna hcl kristāli būtu sarkanīgi rozā.
Jebkurā gadījumā jāsecina, ka man ir tonna PE hidrohlorīda kristālu, kas visi ir piesārņoti ar šo vielu, un man ir grūti tos atdalīt - vai kādam ir pieredze šajā jautājumā? Vai arī, vai kādam ir pieredze ar sarkanā #40 piesārņojumu un Maskavas reducēšanu (I2 + sarkanais fosfors), un vai tas sabojā manu galaproduktu?
Jebkurā gadījumā jāsecina, ka man ir tonna PE hidrohlorīda kristālu, kas visi ir piesārņoti ar šo vielu, un man ir grūti tos atdalīt - vai kādam ir pieredze šajā jautājumā? Vai arī, vai kādam ir pieredze ar sarkanā #40 piesārņojumu un Maskavas reducēšanu (I2 + sarkanais fosfors), un vai tas sabojā manu galaproduktu?