Vai kādam ir gordon ramseys 4mmc reaģentu komplekta recepte?

leopard12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Es nevaru tam piekļūt

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,209
Deals
1
Jūsu jautājuma formulējums ir neskaidrs. Reaģentu komplekts? Vai jūs vēlaties izgatavot 2-brom-4-metilpropriofenonu? Tas ir tiešais prekursors. To iegūst no 4-metilpropriofenona, kuru iegūst no propriofenona, kas sākas ar vairākām metodēm, tostarp propionhlorīda. Tas viss ir atrodams šajā vietnē. Gordona recepte ir šeit, bet Gordona receptes vietā ir WillD recepte, kas, iespējams, ir ņemta tieši no patenta. Šķirstiet grāmatu (šo vietni) un apsēdieties. 🪑

leopard12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Es to redzēju , daļa, kas trūkst no receptes, ir pēc 2 stundu maisīšanas daļas, pēc tam vajadzētu būt tikai mazgāšanai un kristalizācijai, ko es apskatīju, trūkst izopropilspirta daudzuma un viņa metodes.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,209
Deals
1
Mēs runājam par kristalizāciju? Jums, iespējams, ir taisnība, viņi to, iespējams, izlaida, jo tā ir tik vienkārša standarta procedūra ķīmijā. Analoģija būtu... gatavojam kūku. Receptē ir prasīts 10 olu baltumus un 2 dzeltenumus. Tajā droši vien nav paskaidrots, kā atdalīt olas.
Izmantot minimāli karstu šķīdinātāju, lai izšķīdinātu pulveri/kristālus, ievietot to iztvaicēšanas traukā un siltā vietā un vispār tam nepieskarties, līdz jūs vienkārši nevarat palīdzēt. Esmu redzējis dažus apbrīnojamus 4 mmc kristālus, kas līdzinās kvarca akmentiņu kopām. Meistardarbi, bet tiem nedrīkst pieskarties 6 nedēļas. Dažreiz (bieži vien) jūs pārkristalizējat vairākas reizes, tas attīra produktu. Jums nevajadzētu uztraukties par kristāliem pirmajā reizē, ja zināt, ka to darīsiet 2-3 reizes, uzkarsējiet karstumu. Iztvaicējiet to ātrāk, savāciet, atkārtoti izšķīdiniet, pārkristalizējiet. Tikai pēdējā reizē jāuztraucas par lielumu un formu. Rekristalizācija ir aprakstīta visās ķīmijas grāmatās un simtos rakstīto un pamācību materiālu. Ir lieki to pievienot katrai sintēzei.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
154
Deals
23
no manas personīgās pieredzes, vislielākā nozīme mmc audzēšanā ir tam, kā jūs uzturat temperatūru starp 20/25 un 0 :) man vienkārši ir paveicies, ka man ir 3 ledusskapji, tas dod ļoti lielu atšķirību kristālu iznākumā, kad tā, piemēram, maybne tikai minūtes uz mērogu, piemēram, 2h, ja tā ievietota krāsnī, lai atdalītu tās temperatūru (vārīšanās šķīdums).