Anyone nows if Ares is a legit market ?
D djb1 Don't buy from me New Member Joined Feb 1, 2024 Messages 6 Reaction score 2 Points 3 Feb 2, 2024 #1 Vai kāds zina, vai Ares ir legit tirgus ?
G1yC1n3 Don't buy from me Member Language 🇬🇧 Joined Jan 30, 2024 Messages 4 Reaction score 1 Points 1 03 Feb #2 Šodien visu dienu nevaru piekļūt Ares tirgum. Es gaidu savas preces jau vairāk nekā divas nedēļas. Līdz šim nav saņemta atbilde ne no viena pārdevēja, ar ko sazinājos. D djb1 Don't buy from me New Member Joined Feb 1, 2024 Messages 6 Reaction score 2 Points 3 By djb1 04 Feb #3 es gaidu savu pasūtījumu jau 35 dienas es apstrīdēju pirms 5 dienām, un līdz šim nekas nav noticis. tā nav daudz naudas vienkārši nepērciet tur
Šodien visu dienu nevaru piekļūt Ares tirgum. Es gaidu savas preces jau vairāk nekā divas nedēļas. Līdz šim nav saņemta atbilde ne no viena pārdevēja, ar ko sazinājos.
D djb1 Don't buy from me New Member Joined Feb 1, 2024 Messages 6 Reaction score 2 Points 3 By djb1 04 Feb #3 es gaidu savu pasūtījumu jau 35 dienas es apstrīdēju pirms 5 dienām, un līdz šim nekas nav noticis. tā nav daudz naudas vienkārši nepērciet tur
es gaidu savu pasūtījumu jau 35 dienas es apstrīdēju pirms 5 dienām, un līdz šim nekas nav noticis. tā nav daudz naudas vienkārši nepērciet tur
eu.lab Don't buy from me Resident Joined Aug 25, 2023 Messages 29 Reaction score 13 Points 3 08 Feb #4 Palieciet no tiem tālāk. Uzticieties man.
moneysculptor Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 4 Reaction score 4 Points 3 23 Feb #5 Jā, tie ir krāpnieki.