BB WIKI enciklopēdija

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666

43535

WIKI BB aicina jūs uz ķīmijas-farmakoloģijas zināšanu bibliotēku. Jūsu ērtībām esam izstrādājuši jaunu, ērtu datu izklāsta pieeju, kas atšķiras no foruma. Navigācija ir sakārtota tā, lai jūs intuitīvi viegli varētu atrast nepieciešamo informāciju par zāļu aprakstu, to prekursoriem, sintēzes metodēm un tehnoloģijām, analīzi, attīrīšanu, īpašībām, farmakoloģisko iedarbību utt. Visu WIKI BB saturu raksta attiecīgā profila eksperti. Sadaļa tiek pastāvīgi papildināta un atjaunināta atbilstoši jūsu ieteikumiem un vēlmēm, ko varat atstāt diskusiju sadaļā. Mēs priecājamies redzēt jūs mūsu lietotāju vidū.

pseudorando

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Esmu pamanījis, ka dažas saites wiki vietnē ved uz bbgate clear-net lapām.
Nesaprotiet mani nepareizi, ciktāl es varu spriest, jūs esat pareizi konfigurējis lietas, kurās pieteikšanās sesijas netiek saglabātas starp .onion adresēm un clear-net adresēm (lai gan tas varētu būt tikai mana pārlūkprogramma, kas mani aizsargā).
Tomēr dažādu, iespējams, neskaidru iemeslu dēļ tas joprojām tiek uzskatīts par riskantu.
Mani interesē, vai jums ir kādas domas par (pilnīgas) wiki lejupielādējama arhīva izdošanu?
Es domāju ne tikai par privātuma aizsardzību, bet arī par saglabāšanu, ņemot vērā to, ka laiku pa laikam esam redzējuši, kā šīs aizliegto zināšanu krātuves tiek veidotas, lai pēc tam tiktu nopostītas.

Consider

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Lūdzu, eksperts, vai jūs varat man sadalīt šo reakciju, ir reakcija, ko spaths un gridnard par efedrīna sintēzi, lūdzu, man ir nepieciešama rokasgrāmata, piemēram, tilpumi, lai reaģētu, laiks un citi nosacījumi.

Attachments

• iIgwy3tnbO.jpg
    iIgwy3tnbO.jpg
    119 KB · Views: 98
Last edited: