KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 Oct 5, 2022 #1 Sveiki! Es mēģinu iegūt tīru benzaldehīdu, un es dzirdēju, ka to ir iespējams sintezēt no stirola. Vai šī ir efektīva metode?
Sveiki! Es mēģinu iegūt tīru benzaldehīdu, un es dzirdēju, ka to ir iespējams sintezēt no stirola. Vai šī ir efektīva metode?
Y yin-yang Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 18, 2022 Messages 58 Reaction score 30 Points 18 06 Oct #2 Hmm, ne gluži. Labāk oksidēt benzilalkoholu Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 06 Oct #3 Paldies par padomu! Es to izmēģināšu Upvote 0 Downvote
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #4 Ir daudzi veidi, kā benzilhlorīda hidrolīze bija veids ar kanēļa eļļu un nātrija karbonātu Upvote 0 Downvote
KDR Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Sep 17, 2022 Messages 8 Reaction score 2 Points 3 07 Oct #5 Es redzēju šo maršrutu, bet es meklēju cenu, un man šķiet, ka tas ir nedaudz dārgs lieliem daudzumiem. Upvote 0 Downvote
Es redzēju šo maršrutu, bet es meklēju cenu, un man šķiet, ka tas ir nedaudz dārgs lieliem daudzumiem.
D DarkAnubis Don't buy from me New Member Joined Sep 25, 2022 Messages 5 Reaction score 1 Points 3 07 Oct #6 Ne Nila sarkanais video es mēģināšu atrast saiti tas bija zinātnes centrs pavediens tas ir izmantots neapstrādāts cinnamadlehīds 300 ml un benzaldehīda iznākums bija paredzēts 150ml es neesmu mēģinājis pats. Upvote 0 Downvote
Ne Nila sarkanais video es mēģināšu atrast saiti tas bija zinātnes centrs pavediens tas ir izmantots neapstrādāts cinnamadlehīds 300 ml un benzaldehīda iznākums bija paredzēts 150ml es neesmu mēģinājis pats.